Pat extrem de simplu fabricat din stejar

set dormitor pat cu noptiera

Un cititor mi-a arătat acest model de pat, comercializat de cei de la Head 2 Bed în Anglia și am simțit c-ar fi bine să vi-l prezint. Prima dată când l-am văzut, setul, noptieră plus pat, mi-a atras atenția datorită similitudinii cu colecția de mobila din lemn masiv Shanghai. Am scris și acolo, scriu și aici, că nu este un produs pe care să-l fabricăm, nu facem paturi deloc, astăzi nu avem în producție nici un pat. Nu e greu de fabricat ar zice unul sau altul, dar trebuie să faci atât cât poți la nivel calitativ ridicat.

set dormitor - pat din stejar
detaliu noptiera

Motivul pentru care îl prezint este pentru CĂ ÎMI PLACE, doar atât, apreciez simplitatea construcției și modul în care stejarul este pus în lumină. Finisajul este foarte simplu, lemnul este în lumina reflectoarelor. Englezilor le place stejarul de nu mai pot, cumpără la prețuri de Anglia un pat Queen Size, adică 160×200 cu 1200 de lire și nu tușesc. Nu m-ar mira ca producătorul acestui pat să fie român. Englezii preferă lemnul brut, nu foarte finisat, cu noduri. Nu rustic, cu natur, stejarul are imperfecțiuni care îl fac natural, firesc. Cred că cei care vor fibră prea selectată pierd esențialul lemnului, dat de ceea ce înseamnă naturalețea.

set dormitor - - pat din stejar
suportul patului
set dormitor - - pat din stejar
detaliu tablie de pat
set dormitor - pat din stejar
detaliu coltul patului
set dormitor - - pat din stejar
pat cu noptiera

Cu drag, de noapte bună, nu neapărat de somn.

set dormitor
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Chiar foarte tare design-ul

  2. #2 Comentariu nou

    Un desen placut, minimalist, subliniat de un material natural de buna calitate si care te trimite la rolul pe care trebuie sa-l indeplineasca! Un arhitect celebru a spus ,, Mai putin inseamna mai mult” (Mai putin material, presupune mai multa gandire, pentru un efect maxim =util si frumos)!

  3. #3 Comentariu nou

    Pat stejar masiv

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.