Pat suprapus din stejar masiv – realizare Nicolae Rosioru

pat suprapus - Nicolae Rosioru

Nu mai știu cum să mai modific Keyword-ul pentru ca Google să îndexeze la fel de bine ideea de pat suprapus, paturi etajate sau supraetajate. Funcționalitatea este descrisă prin mai multe combinații de cuvinte, ideea de bază diferă doar ca design și dimensiuni. Nu cred că un astfel de produs poate fi standard, fabricat în serie. Cred că e nevoie de personalizare, deci încadrarea în mobilier la comandă. Am rămas uimit de preferința generală pentru unul dintre modelele prezentate în articolele de început și cred că utilitatea primează la alegerea publicului cititor. Acesta este planul de realizare : plan si schita pat etajat in forma de l

pat suprapus - Nicolae Rosioru

Nicolae Rosioru a realizat încă un pat suprapus și am inserat mai jos, în ordine cronologică, mai multe articole, atât cu idei de modele diferite și soluții pentru cabane, cât și realizări efective cu montajul la beneficiar.

Nu producem noi în fabrică aceste piese, e nevoie de o altă orietare a producției pentru a produce un pat suprapus, cu dimensiuni la comanda. Nicolae poate realiza aceste produse mult mai ușor și flexibil, asigurând la cerere și montajul. Este un aspect foarte important pentru o comanda a cărei valoare nu este foarte mică și care urmează să asigure unor copii utilizarea în maximă siguranță. Cred că acest aspect, al siguranței, ar trebui să primeze pentru un pat de copii supraetajat. Al meu, cel din articolul al doilea din lista de sus, are peste 200 de kg și este atât de trainic construit încât un adult nu-l poate rasturna sau mișca din loc. Lemnul de stejar, cu dimensiuni generoase pentru elementele constructive este practic indestructibil. Eu am ales să-l las nefinisat pentru a-l putea recondiționa simplu, printr-o șlefuire.

Aveți mai jos descrierea trimisă de Nicolae, pentru ultima construcție a unui pat suprapus:

Aduc in atentia ta cateva imagini cu ultima lucrare realizata: ansablu paturi etajate forma „L”.
Pe scurt, caracteristicile principale sunt:

* stejar , finisaj ulei
* dimensiuni saltele:
* jos : 200cm / 100cm (lungime / latime)
* sus : 200cm / 100cm //// 150cm / 100cm (lungime / latime)
* masa pentru teme
* sertare depozitare (pe roti)
* 3 polite depozitare.

Tot ansamblul este demontabil pentru un transport facil. Pentru rezistenta, 3 laterale care sustin paturile etajate sunt construite ca elemente fixe (nedemontabile) cu imbinari uluc si lamba, incleiate, asigurate suplimentar cu contracepi. Se creeaza astfel o structura foarte solida.
Nu ma pricep foarte bine la vorbe, dar pozele cred ca descriu intr-o oarecare masura acest proiect.

Contactați-l direct pe Nicolae pentru alte cerințe pe această temă : nicolae@stejarmasiv.ro

Cu drag, de lucru bine făcut.

Citește și Paturi stackabile – adică suprapozabile, cum se zice

pat suprapus - Nicolae Rosioru
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.