Patul de dormitor | Amenajari interioare

Dormitor Ferra Dormitor Ferra – www.audena.de

Hmmm…. Sa zicem ca ti-ai luat o casa noua, sau te-ai mutat, sau ai renuntat sa stai cu parintii. Prima grija e unde iei masa si unde te odihnesti. Amintirea amenajarii primei mele locuinte e imposibil de intrecut.

Am considerat ca data certa de relocare in actuala locuinta, acum mai bine de 10 ani, data de 23 decembrie. Am dat cu „biciul” pe mesteri, din vara si cu greu, greu am reusit sa-mi vad visul implinit inainte de Craciun. Am decis sa ma mut cu toate ca mai lipseau multe pana sa se numeasca „mobilat” apartamentul, dar ceea ce era vital era rezolvat. Dormitorul, baia si bradul. Era Craciun, v-am spus. In bucatarie era sala de bal, de la un perete la celalalt doar faianta stralucea. Si centrala. Frigiderul era pe balcon, parintii mi-au bucurat sufletul cu niste fotolii si o canapea de burete extensibil, fara nici o bordura de lemn. Viata de student parca, de abia ma despartisem de Poli Timisoara in urma cu 6 luni. Nu stiam nici sa merg la usa sa o deschid cind batea cineva, doar strigam „Daaaaaa !!! ” de la calculator…. Ca-n camin.

Dar sa revin, dormitorul era un vis. Am cautat o saltea din parinti campioni, cu pedigree, am lacrimat cind am achitat pretul si m-am prezentat cu ea la fabrica de mobila  – avantaj de familie. Aveam un desen si o saltea, desenul in buzunar, salteaua pe portbagajul Daciei. Vroiam … pfoai… patul sultanului Sharun-Al-Rashid unde statuse cu Seherezada sa asculte povestile celor 1000 si una de nopti, vroiam ce n-am avut in ultimii 6 ani de studentie, lung lat, mare, solid, rezistent. Vroiam patul de dormitor asa cum mi-l inchipuiam de cind sarisem de 1,90. Si l-am avut. Si-l mai am.

Atunci, Internetul nu avea atatia biti/secunda ca azi si informatia se gasea mai putina si mai greu.

Daca gaseam situl www.audena.de atunci, cu siguranta stateam mai mult sa aleg la model.

Nemtii au gusturi bune, apreciaza calitatea si sint dispusi sa plateasca pentru ea.

Cu drag, de moda veche.

Pat de dormitor

Dormitor lemn masiv

Dormitor Ferra

Dormitor Juno

Dormitor Sentino

Cu drag, de moda veche.

Pat de dormitor
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Cat poate fi de tare!!! Si eu vreau !!!… da nici nu stiu care dintre ele ca toate imi plac.
    Like ! 🙂

  2. #2 Comentariu nou

    …foarte frumos ramane sa ma gandesc care il doresc in camera mea…:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.