Piramida – forma antică cu proprietăți energetice

piramida

O piramida celebră este Marea Piramidă a lui Kheops din complexul piramidal de la Giza, unde se presupune că sarcofagul regelui a fost amplasat la 1/3 din înălțimea totală. Această poziție este punctul în care efectul de piramida este maxim și conservă cel mai bine, pentru nemurire, corpul celui decedat. Efectul de piramidă este unul destul de larg răspândit ca și concept, permițând utilizarea energiei ce se formează în acel punct pentru o serie de aplicații.

piramida

Cu siguranță, forma piramidei cu baza pătrată este estetic apreciată. Are rapoartele triunghiului format de jumătatea secțiunii verticale aproape de perfecțiunea raportului de aur, legat de numărul de aur PHI. Referitor la acest număr matematicienii au găsit nenumărate forme ale lui în natură și se crede că este simbolul echilibrului, al ordinii și progresiei naturale. Estetica noastră pare guvernată de numărul PHI, noi, ca oameni, apreciind fără a fi conștienți proporții care se supun regulii de mai jos.

piramida

Ca efecte cunoscute aparținând formei de piramida, se numără:

  • purificarea apei
  • ascuțirea lamelor metalice așezate de-a lungul liniilor de câmp magnetice
  • păstrarea alimentelor
  • amplificarea energiilor pozitive și meditația în mijlocul piramidelor
  • prevenirea descompunerilor organice prin deshidratarea țesuturilor

Deși este privită de sceptici ca o pseudo-știință, înclinația spre explicații mistice, afinitatea pentru forțe neînțelese sau obscur explicate face ca mulți oameni să fie fascinați de efectul de piramida. Se găsesc în comerț mai multe reprezentări ale piramidelor regulate, cu bază pătrată pentru a corespunde punctelor cardinale. Se construiesc puzzle-uri din lemn și se comercializează structuri piramidale pentru meditație.

Partea frumoasă a arhitecturii are o astfel de piramidă foarte frumos personificată de construcții unde punctul maxim energetic găzduiește dormitorul sau camera de zi. Personal cred că o piramida este prin forma sa atipică o construcție pe care cineva o dorește din diverse motive, însă acele motive determină o mai mare grijă a persoanei respective pentru toate aspectele legate de forma energetică perfectă.

Un solar în formă de piramidă va produce efectul de recoltă bogată, însă nimeni nu poate cuantifica daca îngrijirea plantelor este sau nu mai atentă, față de cea acordată plantelor dintr-un solar convențional.

piramida

Purificarea apei folosind efectul de piramidă este un subiect asupra căruia nu mă pronunț, deși sunt nenumărate voci care pretind asta ca adevăr absolut. Placebo funcționează prin autosugestie, și suntem la fel de conștienți de existența acestui efect, când nu suntem cei direct vizați. Cred cu tărie că ființa umană este una plină de necunoscute, iar funcționarea minții lui homo sapiens nu este nici măcar la nivel de pionierat ca înțelegere a fenomenelor.

piramida

Dacă va place piramida, puteți alege să dormiți într-o astfel de casă, în Islanda, este disponibilă pe Airbnb.

Celor ce intenționează să construiască spații de cazare le recomand alegerea unor soluții foarte diverse, pentru a putea atinge mai multe categorii dedicate de persoane interesate. Cu siguranță, locația este supralicitată și ocupată permanent.

Cu drag, de efect de luminare.

piramida
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.