Plansa de taiat cum n-ați mai văzut-o până acum

plansa de taiat

Azi ne distrăm cu plansa de taiat. Dacă vi se pare că banala plansa de taiat pe care o cunoaștem și o folosim aproape zilnic, nu vă poate impresiona sau surprinde, mai gândiți-vă o dată. Ea se găsește și în variante ieșite din comun. Dacă e colorată, e din plastic, iar noi promovăm lemnul. Pun pariu pariu că nu v-ați gândit că poate să vină cu mesaj sau cu o rețetă, cum ar fi rețeta cocktailului Cosmopolitan. Hai noroc! Că tot e vremea prânzului!

plansa de taiat

Să zicem că ai un copil curios, care citește sau învață dar e dezordonat când vine vorba de lucrurile din camera sa și nu prea vrea să participe la activitățile casei. Pentru el, avem planșa cu tabelul periodic. Tăiatul legumelor pentru salată va deveni mai distractiv.

plansa de taiat

 

Pentru copilul mai mic, avem planșa cu animalele. Îl puteți ține ocupat în timp ce gătiți, punăndu-l să ghicească animalele, să spuneți povești despre ele, ce mănâncă, unde trăiesc, cum face porcul, cum face vaca, cum face găina? 🙂

plansa de taiat

Pentru el sau pentru ea, ajuns sau ajunsă acasă după o zi lungă, avem planșa cu paharul de vin. Preferata mea!

plansa de taiat

Cât am stat în Franța, am descoperit cât iubesc francezii brânza. Ei nu o mănâncă ca și aperitiv, ci la sfârșitul mesei, aproape ca un desert. Sau o gustare. La ei am văzut prima dată planșele speciale pentru brânză sau platourile din lemn. Nu o asează separat pe farfurii cum facem noi. Arată superb pe masă! Micile decorațiuni fac deliciul marilor aranjamente!

 

plansa de taiat

plansa de taiat

Am mai găsit un model compartimentat frumos, foarte practic, de altfel!

plansa de taiat

Următoare pe listă e planșa puzzle.

plansa de taiat

Dacă am început articolul cu planșa cu mesaj, o sa îl închei la fel. Vorbele frumoase ne inspiră, ne reamintesc să gătim pentru cei dragi în liniște și cu bucurie. Poate fredonând ceva!

plansa de taiat

V-am dat variante diferite să aveți de unde alege. Doar Chuck Norris taie fără planșă, și voi nu sunteti Chuck Norris!

Să aveți spor! 🙂

plansa de taiat

plansa de taiat
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.