Platou din lemn – canapés pe lemn – suporturi de pahare sau căni

appetizer plate platou din lemn

La sapă de lemn simbolizează sărăcia, dar lemnul asociat cu mâncarea înseamnă savoare, senzații, bucurie tactilă și vizuală – cum se poate simți când folosim la un eveniment monden un platou din lemn, un suport de pahar sau cană din lemn – ” appetizer plate ” conform denumirii în engleză.

Lemnul este azi noul aur, elitele noilor gulere albastre s-au reconfigurat ca preferințe și evită ostentația, opulența sau încărcătura decorativă. Simplitatea lemnului corelată cu materiale de calitate prelucrate impecabil poate corespunde acestor noi alegeri de gust. Gusturile sunt selecții și alegeri care țin atât de stil cât și de savoare. Gustul mâncărurilor trebuie neapărat completate cu alegeri de bun gust vizual.

platou din lemn

Un platou din lemn este mai simplu de înțeles ca fiind ceva din gama Premium, dar să începem cu suporturile de pahare sau căni. Spațiile de conferință din clădirile de beton, metal sau sticlă se accesorizează cu mese de conferință cu blat din lemn, finisaje naturale, referințe la natură, origini, simplitate.

Designerii preferă să încălzească spațiile business cu lemn, chiar dacă pe lemn stau dosare ce tranzacționează valori la bursă sau tehnologie de avangardă. Aceste mese susțin cafele sau ceaiuri servite în recipiente care pătează, iar grija față de servire, din partea personalului auxiliar ce deservește o astfel de sală va alege suporturi din lemn sau un platou din lemn ca bază pentru a proteja lemnul blatului pentru o masă de conferință. Cred că o astfel de etichetă comportamentală impune un nivel minim sub care toți ocupanții nu vor coborâ sau vor fi obligați să se ridice pentru a corespunde standardului impus.

masa conferinta London
pete de la căni fierbinți pe blatul din lemn

În business sau acasă, obișnuița este factorul principal de educație și ajunge în timp să devină o însușire naturală. Elevați-vă, alegeți să educați eleganța ca trăsătură de comportament, mai mult decât ca o haină îmbrăcată ocazional.

Când mergem spre bucătărie, spre restaurante sau locații HORECA de top lemnul este imposibil de evitat și se acceptă ca valoarea alocată accesoriilor de lemn să fie una semnificativă. Utilizarea lor implică mai multe precauții ca și în cazul unor piese din inox sau ceramică. Câștigul de imagine este direct proporțional cu calitatea produsului.

platou din lemn mare

platou din lemn pentru vin și aperitiv

farfurii de aperitiv din lemn

Ocaziile mondene la care se servește canapés după principiul de pairing cu vin pot eleva percepția participanților oferind un mic platou din lemn cu formă dedicată care să susțină micile degustări, alături de un pahar cu picior, într-o singură mână, permițând dreptei să strângă o mână de bărbat sau să susțină palma unei doamne când e sărutată, în funcție de galanteria momentului.

Personal, pot spune că încă cred că strângerea fermă de mână dintre o femeie și un bărbat nu este cea mai agreabilă formă de introducere la un prim contact. Dar ce vorbesc eu aici?  … începusem despre un platou de lemn, despre prezentarea accesoriilor fabricate din lemn, nu e cazul să țin lecții de etică, morală și purtări cuvincioase.

Alegerea vă aparține, dragii mei, fiecărui bărbat în parte, dacă sărută sau strânge o mână. Pupatul este pentru ciocoflenderi.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

platou din lemn pentru vin și aperitiv
12 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.