Podeaua casei tale – trendul anului 2018

podeaua ta

În materie de amenajări interioare și design, cei mai mulți dintre noi ignorăm podeaua când vine vorba de o schimbare în casă. Am rămas din vremea comunismului cu nevoie de a proteja; pe atunci, protejam pereții cu carpete, canapelele cu pături, mesele cu fețe de mese mari din mușama, telecomanda cu folie de plastic … cred că fiecare dintre noi zâmbește acum cu gândul la acele amintiri. Podeaua era protejată de covoare mari și grele, uneori date moștenire de către părinți, copiilor când fac nuntă. Poate e și motivul pentru care o ignorăm, suntem prea obișnuiți să o acoperim.

Dacă vă gândiți că ar fi trebuit să vă scriem despre trendurile anului 2018 mai repede, vă spunem în glumă că noi suntem de prin Ardeal, ne mișcăm mai încet. Sau mai bine zis, știm că așteptați primăvara ca să faceți lucrări prin casă. Așa că nu avea rost să vă scriem înainte.

podeaua ta

Îți recomandăm să citești și: Parchet Versailles din lemn masiv de stejar

Podeaua din lemn este o alegere clasică. Timpul a dovedit acest lucru. Deși sunt tot mai dese acele opțiuni de podele care imită lemnul, niciodată imitațiile nu vor avea aceiași valoare. Cu toate astea, podeaua din lemn are competitori. Poate acesta este motivul pentru care producători caută să diversifice oferta de culori, modele, texturi și finisaje!

Dacă aveți nevoie de inspirație, clipul acesta sigur o să vă fie de ajutor!

Ce am reținut eu în urma cercetării făcute pentru acest articol, e faptul că încet, încet, culorile închise pentru podele vor ieși din trend în următorii ani. Știm toți de caracter ciclic a tot ce ne setează moda în materie de orice. Se pare că griul este noul negru, iar în 2018, culorile deschise sunt cele care predomină și ocupă locurile principale în rândul preferințelor setându-ne un trend și pentru anii care vin.

Spor la amenajat! 🙂

podeaua ta

podeaua ta

podeaua ta

podeaua ta
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.