Podele din lemn masiv, caldura casei tale!

parchet lemn masiv

Caldura casei tale începe de la picioare, urcă la suflet și modelează starea de spirit. Știati ca podeaua pe care calcam in fiecare dimineata, ne afecteaza inconstient ziua? Ganditi-va doar daca podeaua este aspra, rece, inconfortabila …. cu ce „buna dispozitie” ne vom mai incepe ziua? Dar daca este placuta la atingere, calda, primitoare…ei… parca altfel ne simtim, nu-i asa? De aceea podelele semnifica o parte foarte importanta a casei noastre.

Intr-o perioada in care modernismul a adus odata cu el o multitudine de materiale artificiale si modele prefabricate, podelele din lemn masiv fac conexiunea cu o lume naturala, salbatica si revigoranta. Prezenta lemnului masiv adauga o dimensiune vizuala fabuloasa in orice spatiu atat interior cat si exterior.

Podelele din lemn si-au castigat popularitatea in minunatele palate franceze in secolele XVII – XVIII, pe vremea aceea ele impodobeau casele persoanelor instarite. Daca ne uitam in trecut in evul mediu, podelele din stejar masiv devenisera o emblema indispensabila a palatelor si castelelor. Parchetul Versailles este si astazi o alegere din categoria de podele din lemn masiv, însă greu poți asimila costul și excentricitatea unui model cu denumirea de podele.

Puritatea ecologica, senzatia unica de confort si caldura casei tale pe care dusumelele din lemn masiv le ofera, fac acest „element” un clasic si modern al casei noastre.

parchet lemn masiv

podele stejar Caldura casei tale

lemn masiv de stejar

podele din stejar lungi Caldura casei tale

podele lemn masiv Caldura casei tale

Despre podele din lemn, pentru căldura casei tale va trebui să te informezi bine, in zona ta, să cauți o soluție cu tot cu montaj. Noi putem să-ți oferim mobila ce va sta pe aceste dușumele, dacă vrei poți răsfoi catalogul Mobel Amadeus.

parchet lemn masiv
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Foarte tare!

 2. #2 Comentariu nou

  imaginile im aduc aminte de copilaria mea in nordul Bucovinei

 3. #3 Comentariu nou

  astept intrebarile pe adresa calin@stejarmasiv.ro

 4. #4 Comentariu nou

  m-am hotarat sa plantez si eu.
  cand or avea mercedesurile bord de mahon si mobila o sa fie din stejar masiv.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.