Romantic | 6 dormitoare pentru suflet

dormitoare romantice aranjament de baza pentru seara romantica

Poate mai bine scriau Irina sau Cami despre asta.

Pentru o imagine relevanta ar trebui de descris atmosfera ceva de genul: lumanari, sampanie, frisca si capsuni. Si cuvinte de-alea cu rima la sfarsit, sa-nmoaie sufletul la doamne si domnisoare si sa faca barbatii sa verifice cit de „uscat pe butoi” sta tricoul pe ei. Am remarcat in primul rand complexitatea decorurilor si multitudinea de obiecte care in conditiile unei asezari pricepute concura la obtinerea efectului final. Luminii i se acorda o atentie deosebita, aceeasi incapere aratand diferit in mijlocul zilei sau la lasatul serii. Se poate ca un barbat sa se simta stingher intre atatea „pufosenii”, dar stiu sigur ca majoritatea femeilor apreciaza intimitatea, caldura sau iluminarea discreta.

Lemnul este principalul atu pentru obtinerea efectului de caldura, fie vizibil in mod direct, fie acoperit sau tapitat cu tesaturi. Paturi din lemn masiv, distincte am mai prezentat.

Tavanul poate primi nuante de tapet prin decorul cu tesaturi brodate sau imprimate, iar efectul este garantat. Notez in mod distinct ca designerii prefera sa accesorizeze patul cu sisteme de baldachin sau pur si simplu prin falduri de material ce intregesc senzatia de intimitate. Personal am urmatoarele conditii pentru ca un dormitor sa corespunda gusturilor mele: sa aibe podea de lemn si covoare groase, terasa cu sezlong, draperii groase, lumina variata din mai multe surse, patul sa nu aibe tablie la picioare si spatiul sa nu fie enorm. In rest, culori, materiale … alte detalii… sa le aleaga EA.

Pana la urma, la fel ca-n viata, Nu tinem minte exact ce a spus un om, nu ne amintim exact cum a facut ce a facut, dar niciodata nu uitam cum ne-a facut sa ne simtim!

 

dormitor din lemn masiv
Pat de dormitor cu aparatoare de tantari

Dormitor cu tavanul acoperit cu material

Hotel Omm Barcelona

Decor alb cu imprimeu pentru dormitor

Tina Mellino - Dormitor de oaspeti cu decor de culoarea cuprului

 dormitoare romantice

pat cu vedere la parcul Kempinski

dormitoare romantice
dormitor cu plasa de tantari
dormitoare romantice
aranjament de baza pentru seara romantica

Nu ma pot abtine sa nu ma gandesc cât dureaza si cum se face curatenie în încaperile astea.

Cu drag, de moda veche.

dormitoare romantice
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    La ce pret se dau aceste cabane la cheie

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.