Portofoliu Dragos Costache

portofoliu Dragos Costache

Portofoliu Dragos Costache

Sunt obiectele facute de mine, am un mic atelier in Bucuresti, este un hobby in care am tot investit.

Biblioteca din lemn masiv de stejar cu imbinari in coada de randunica

Biblioteca este din stejar de 26 mm grosime etajerele, imbinate in ‘sliding dovetail’. Finisat cu bait pe baza de solvent si shellac. Dimensiuni L:2360 l:260 H:218

 

Biblioteca din stejar

 

biblioteca din stejar - imbinare in coada de randunica

Etajera stejar masiv imbinat in coada de randunica pe latimea raftului, finisat cu bait pe baza de solvent si shellac. Dimensiuni: 235x216x26cm

etajera portofoliu Dragos Costache

Masa cu sertar, stejar 150x57x74 imbinata, finisata cu calcar+ceara

Masa cu sertar este din stejar, imbinat cu mortise&tenon (nu stiu denumirea romaneasca) si sertarul cu suportul imbinate in coada de randunica, fata sertarului cu coada oarba. Dimensiuni: 150x57x74
Finisat in calcar+ceara

 portofoliu Dragos Costache
Masa din lemn de stejar cu sertar
 portofoliu Dragos Costache
Masa cu sertar portofoliu Dragos Costache
 portofoliu Dragos Costache
portofoliu Dragos Costache – masa cu sertar

Stejarmasiv.ro : Din imagini deduc că piesele sunt excelent realizate și la un nivel calitativ ridicat. Regret că nu au o descriere mai amanunțită, însă am considerat că este oportun să vedeți aceste imagini. Cei care doriti biblioteci personalizate, puteti obține răspunsuri favorabile apelând la Dragos Costache. Portofoliul unui meșter este cartea sa de vizită și ar fi indicat ca descrierile să poată oferi în spațiu online o imagine completă a produselor pe care le fabrică, pentru a determina o acțiune.

Apreciez în mod deosebit finisajele, se vede că știe să pună stejarul în lumină, iar fibra evidențiată, atat pe alb cât și pe nuanțe clasice este un atu foarte mare pentru un atelier mic.

Citește și Mobila de baie din iroko – finisaj alb Costi și Dragos – București

2 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

10 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  BUna

  Personal as fi facut masa fara rama (pentru a pune si fibra transversala a lemnului in evidenta) dar e doar o chestiune de gust personal.

  Amandoua piesele merita felicitari, se vede munca si pasiunea. Bucurestiul are cea mai buna piata de mobila din tara asa ca sunt sigur ca munca ta va fi rasplatita financiar. Tine-o asa.
  Succes
  Teo

  • #2 Comentariu nou

   si eu prefer fara rama
   Mihaela

  • #3 Comentariu nou

   Salut si multimiri pentru aprecieri!

   Consider alegerea formei blatului un lucru destul de complex care cred ca tine mult de practica, intrucat de multe ori un proiect frumos pe hartie poate da efecte diferite dupa realizare, lucruri care tin foarte mult de fibra si textura lemnului folosit.

   Pentru aceasta masa am ales sa-i fac blatul cu rama pentru a rafina suprafata de contact si a individualiza/delimita spatiul de lucru. Am considerat serios realizarea fara rama insa cred ca rama aduce in cazul minimalismului o nota de noblete in realizare si da o proportie frumoasa intre lungimea blatului si geometria picioarelor care cred ca in cazul blatului fara rama ar fi parut mai alungit.

   Cu bine,

   Dragos

 2. #6 Comentariu nou

  Salut,

  Si cum il putem contacta pe Dragos Costache? Nu vad nr de telefon, email sau orice alt mijloc de contact.

  Numai bine,
  Mircea.

 3. #8 Comentariu nou

  foarte frumos lucrate
  Intr-adevar masa ar fi aratat mai bine fara rama.
  Mihaela

 4. #9 Comentariu nou

  Buna,

  arata foarte bine lucrarile tale. M-ar interesa si pe mine o masa din lemn de stejar insa as vrea sa stiu unele detalii, mai ales legate de pret. Daca pretul e ok m-ar interesa si o comoda. Astept un semn pe mail. Multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.