Portret de tâmplar – Ionuț Dragnea – Cum îți găsești fericirea?

Ionut Dragnea portret de tâmplar

Nu i-am luat un interviu pentru acest portret de tâmplar, ci am pornit de la analiza unei imagini, cu care și încep. Merită să parcurgi articolul până la sfârșit, vei fi realmente câștigat.

Ionut Dragnea portret de tâmplar

Ca să faci un portret de tâmplar trebuie specificate mai multe date, dar le voi trece doar pe cele legate de meserie, plus analiza de imagine. N-are 40 de ani, pun pariu că v-ar fi greu să credeți c-a fost avocat înainte, lucrează singur, proiecte atipice, într-un spațiu lipit de atelierul lui Ciprian Manda.

Imaginea de mai sus are câteva caracteristici aparte – ZÂMBEȘTE, aș putea spune că râde! Nu știu câți dintre colegii lui la costum și cravată de la Avocații & Asociații l-au văzut zâmbind în timpul serviciului, dar acum are această stare permanent când vorbește de lemn și piesele pe care le face consumând timp mai mult decât aș recomanda eu. Avem deja câțiva ani ca istoric de când ne cunoaștem, o suită de întâmplări și parcursuri comune, realizări și vise pe care le împărtășim.

Are ochelari, ca și mine, cu siguranță calculatorul și dosarele din ocupația lui anterioară au lăsat urme, la fel ca și la mine. În imagine are picioarele goale, însă n-are asta de-a face cu vreo lipsă ci cu dezinvoltura, detașarea de reguli și spirite încorsetate în etici profesionale. Cum îi șade bine unui portret de tâmplar de București, fotografia ese realizată cu un fundal neutru și meșterul alături de piesa muncită și finalizată. Acolo e stejar, natural, la fel ca și Ionuț Dragnea, în forme elaborate, unicat. Ionuț studiază maeștrii internaționali, n-a făcut practică în nici un atelier convențional și a avut puterea să se despartă de o meserie pentru a se dedica alteia. Alegerea n-a fost decât conjuncturală, nicidecum forțată de imprejurări.

Portofoliu lucrărilor – portret de tâmplar – Ionuț Dragnea

Este un om fericit, încântat de ceea ce face, cu o familie superbă și stăpânul propriului timp. La fel ca mine! Să avem parte de sănătate, toți, și noi, și voi ce ne citiți și să alegeți inspirat în viață cu ce vă place să vă ocupați!

Cadoul pentru cititorii StejarMasiv.ro

Poate părea o confuzie, însă corpul cu sertare din imaginea cea mai de sus, lângă Ionuț, nu este măsuța cadou. Imaginile de mai jos sunt cele care o arată.

L-am rugat în spiritul anilor de când ne știm să construiască o piesă unicată, aparte, care-l definește ca măiestrie și care să o oferim cadou unui cititor. Selecția se va face dintr-o lista care se alcătuiește de azi, pe baza adresei de email. Lista va cuprinde atât adrese ale celor care ne sunt abonați la Newsletter, cât și adresele celor noi veniți, care aleg să primească de la noi mesaje când publicăm ceva nou.

Veți găsi la sfârșitul articolului formularul de înscriere și deschid azi înscrierea ce va dura până în 13 februarie. De ziua îndrăgostiților (de lemn) 14 februarie, voi folosi random.org pentru a alege un număr din totalul celor înscriși la tragerea la sorți și voi înștiința fericitul norocos că poate primi piesa de mai jos, cadou din partea lui Ionuț Dragnea și StejarMasiv.ro plus Mobel Amadeus

Ionut Dragnea portret de tâmplar

Lista s-a închis în 13 februarie 2019 si în 17 februarie voi anunța câștigătorul. Extragere cu noroc pentru măsuța fabricată de Ionuț Dragnea

Masa se află în atelierul lui Ionuț Dragnea din București și se va expedia sau preda direct de el, celui care va fi preferatul zeiței Fortuna.

Oare ați fost vreodata la Brutăria Miez din București? Rafturile sunt rezultatul muncii lui Ionuț!

Cu drag, de tot mai bine!

piesa unicat din stejar produsa de Iont Dragnea - portret de tamplar
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

5 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Deosebite piese. Felicitari!!

 2. #2 Comentariu nou

  multumesc pentru invitatie !

 3. #3 Comentariu nou

  multa inspiratie in continuare

 4. #4 Comentariu nou

  Foarte frumoase!!

 5. #5 Comentariu nou

  Suflet frumos transfigurat in lemn

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.