Puzzle 3D din lemn – Dinozaur T-Rex

puzzle 3D dinozaur Mini macheta T-Rex

Aceasta e cutia originală a primului Puzzle 3D pe care l-am făcut cu copilul mei. Când am desfăcut-o ceea ce era înăuntru mi-a adus aminte de kiturile 3D de puzzle-uri pe care le primeam înainte de 1989 și din care făceam avioane, nave și tancuri. Acelea erau din plastic, acesta e din lemn, dar tot rusesc este materialul de proveniență. Chinezii care-l fabrică acest puzzle 3D menționează cu măndrie că placajul este provenit din Rusia, high quality.

puzzle 3D dinozaur
Mini macheta T-Rex

Am mai scris despre puzzle-urile 3D și unul va ajunge la Vlad. Aseară am reușit să finalizez și dinozaurul ajutat de Tudor.

Se pare că a fost mult mai apreciat decât avionul al cărui motor încă nu a pornit și cred că singura speranță este soarele de vară puternic.

Mă bate gândul să iau și variante mai mari, chiar funcționează.

Update 2018

Dinozaurul din Puzzle 3D a rezistat circa doi ani, timp în care a pierdut o parte din piese și ultima bucată funcțională a fost motorul, care nu s-a stricat și i-a distrat pentru că pornea la bătaia din palme și simula răgetul unui T-Rex. Structura de placaj n-a părut fragilă însă în mâinile unui copil de 7 ani a fost repede demolată. Piesele ar fi rezistat, astfel încât caracterizez totul pe ansamblu o idee reusită. Atât că vârsta fragedă și manevrarea defectuoasă i-au scurtat viața prematur.

puzzle 3D dinozaur
Dinozaur Puzzle 3D T-Rex

Puteți achiziționa de pe Aliexpress astfel de jocuri la prețuri decente, ceea ce am văzut în România prin Mall-uri sau benzinării au valori duble sau triple față de valorile cu care pleacă de la chinezi. E nevoie de un adult cu răbdare pentru a-l ansambla, nu poate un copil de 7 ani să ducă procesul la bun sfârșit. M-am bucurat însă de proces și eu, cu gândul la vremurile copilăriei mele și la cum aș fi apreciat eu, ca și copil un astfel de joc.

Am mai avut o căsuță Puzzle 3D, pe care am oferit-o cadou unui cititor. Poți citi despre asta aici – Ofer cadou în data de 15 ianuarie – căsuță din placaj puzzle 3D și încă un articol mai pentru adulți – Codex Silenda – cartea puzzle a lui Brad Whitney

puzzle 3D dinozaur
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.