Stand pentru machiaj neconvențional … standul, nu machiajul

stand din lemn pentru farduri cum se foloseste

Să scriu despre machiaj într-un blog despre lemn e cel puțin neobișnuit. Lemnul nu machiază, l-am putea găsi eventual în rama oglinzii sau în materialul măsuței de toaletă.

stand din lemn pentru farduri
stand pentru machiaj

Vă arăt cu zâmbetul pe buze, un concept dintr-un domeniu foarte străin mie, dar drag Adrianei, de la cosmetice naturale Marillys. Dacă Youtube este sursa voastră de inspirație, dacă de pe online provin trusele de farduri și machiaj, dacă vreți să folosiți Skype-ul pentru a vorbi cu prietena voastră când vă machiați, evident, despre chestiuni importante ce nu suferă amânare, dacă aveți și o tabletă și un smartphone și natura v-a creeat echipată doar cu două mâini care nu pot ține toate cele enumerate mai sus deodată, atunci sigur vă trebuie un stand de machiaj. Din lemn, normal, să fie totul natural, non-toxic, bio, în trend cu vremurile și mai ales asortat cu mobilierul din cameră.

Așa, mama va spune dintr-o dată că sunteți ordonată, că toate marafeturile, pe care noi bărbații avem dificultăți chiar și de pronunție ca să le menționăm, sunt organizate.

Se cumpără de pe ETSY dintr-un magazin online virtual. De pe tabletă. Ținută-n poală, pănă vine coletul. Apoi totul se upgradează, fiecare locaș din standul de machiaj ăși primește locatarii și să-nceapă sarabanda.

stand din lemn pentru farduri machiaj
stand echipat cu locas pentru pensule farduri si tableta
stand din lemn pentru farduri machiaj
din lemn
stand din lemn pentru farduri machiaj
cum se foloseste
stand din lemn pentru farduri - machiaj
beauty station

Update 2018

ETSY.COM mi se pare o sursă inepuizabilă de idei frumoase, artizanii care publică acolo diverse produse, fabricate din cele mai neobișnuite materiale, sunt inepuizabili în materie de imaginație. Din lemn este ușor să imaginezi și să te exprimi, lemnul iartă și suportă prelucrări dintre cele mai neconvenționale. Dacă folosiți un CNC Router, tot proiectul din imaginile de mai sus durează sub o oră, cu tot cu concept și montaj, plus finisare. Eu recomand ulei .. din 2017 încoace.

stand din lemn pentru farduri
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    super si elegante pt.vinuri bune si de colectii.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.