Rafturi de cărți cât mai simple și mai elegante | Proiect DIY

Rafturi de cărți

Nu mă pot dezlipi de domeniul cărților, sunt atașat ca și timbrul de scrisoare. Acasă, am două rafturi de cărți confecționat din laterale de sertare, îmbinate în cruce. Am căutat să găsesc denumirea corectă pentru îmbinare, însă nu am reușit. Încet, găsesc tot mai multe locații pe Internetul ăsta mare, românești, care tratează subiecte conexe sau direct aplicabile lemnului. Sper să reușesc să colaborez cu fiecare, zonele tradițional orientate spre lemn ale României au fiecare oameni pasionați și pricepuți în prelucrarea lemnului care pot împărtăși din experiența lor.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Rafturi de cărți cât mai simple și mai elegante | Proiect DIY 12

Revenind la rafturile de cărți pe care le menționam în titlu anterior, cred ca designul interior contemporan, mai redus spre minimalism, cu un număr de piese de mobilier redus folosit pentru amenajarea camerelor, impune soluții mai puțin consumatoare de spațiu pentru depozitarea cărților, care fie vorba-ntre noi, sunt tot mai puțin prezente pe pereții locuințelor noastre. Unele proiecte, mai personalizate, asigura interioarelor un farmec aparte, prin forme nereproduse în serie și uneori prin caracteristica de a aparține ca și concept și mai ales ca realizare proprietarilor. Și eu fac parte dintre acei ce preferă, dacă pot, să schimbe cămașa și pantalonii de stofă pe o salopeta, iar sentimentul este de neegalat.

Vă prezint câteva idei, cine știe, poate se lipesc de mâna ceva scule pentru lemn.

Idei de rafturi de cărți

Rafturi de cărți

 

Rafturi de cărți
Rafturi de cărți
Rafturi de cărți
Rafturi de cărți
Rafturi de cărți
Rafturi de cărți

Rafturi de cărți

Cu drag, de mâini dibace și dorință de iluminare.

P.S. Pentru partea de depozitare – Stelaje pentru lemn … din lemn

Rafturi de cărți
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    as dori si eu un tocator de un metru patrat , model ca cel rotund.

  2. #2 Comentariu nou

    buna seara … si eu iubesc lemnul masiv , as dori sa imi fac cateva polite dar nu vreau sa se vada suportul de sustinere , am inteles ca sunt cava „mecanisme” ma puteti ajuta va rog ? va multumesc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.