Rafturi glisante – și dulap, și sertar, pentru utilizare extrem de comodă

Soluția care face rafturile să gliseze ușurează enorm accesul, mai ales la cele aflate în partea inferioară

rafturi glisante idei … idei … idei

Am căutat denumirea de rafturi glisante și nu s-a dovedit foarte populară pentru spațiul online românesc, deși pentru cel de limbă engleză soluția este veche și poteca bătătorită.

rafturi glisante
idei … idei … idei

Eu am o problemă, mai exact o particularitate, prin faptul că la 1,90 aplecatul la oala din fundul raftului de jos mă face să ajung aproape pe burtă. Doamna inimii mele a ținut cont de acest aspect și s-a adaptat foarte repede, obișnuindu-se cu ideea că obiectele de sus nu sunt incomod de depozitat, trebuie doar o frază drăgăstoasă și are acces la ele instant. Cu cele de jos e un pic aparte, și dacă aș fi avut ideea asta în minte când am făcut mobila de bucătărie azi aș fi fost mult mai câștigat.

rafturi glisante
idei … idei … idei

Nu-i bai, să le fac viața grea celor ce fac mobilă la comandă, pentru bucătării sau dressinguri vă recomand să luați în calcul această soluție tehnică, pentru care există și feronerie, nici nu e scumpă și accesul la tot ce este depozitat pe aceste rafturi glisante este mult mai ușor. Atât pentru mobila de bucătărie, cât și pentru spațiile de depozitare, totul este adaptabil acestui sistem. Englezii fac poze cu before and after și cei care nu și-au instalat rafturi glisante modifică dulapurile pentru a le adapta acestor sisteme.

rafturi cu acces ușor
idei … idei … idei

Mai ușor ar fi dacă de la bun început s-ar construi toate dulapurile în acest sistem constructiv, n-ar mai trebui montate plăcile de raft ci direct, rafturi glisante. Arhitecții au capacitatea de a imagina forme și soluții pentru care de regulă nu au aplicare practică, mai exact nu știu pe nimeni care să poată face ceea ce ei propun ca soluție de amenajare. Am scris de ciudă articolul despre Topoare cu lunetă, tocmai inspirat de acest fapt. Acum le ofer, în contrapartidă, soluții tehnice cu realizare ușoară, pentru a-și impresiona clienții, cu designuri realizabile.

După ce știți ce mobilă de bucătărie doriți, aveți culoarea, puteți comanda masa extensibilă de la noi. Varianta Provence, 140, extensibil la 190, cu 80 de cm lățime este perfectă pentru cei care vor să salvețe spațiul. Noi o finisăm exact ca și culoarea mobilei.

Cu drag, de ingeniozitate practică.

Din aceeași categorie – Stelaje pentru lemn … din lemn

polițe glisante
10 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Vaaai cat de bine venit e articolul si cat de bine punctat! Bravooo! Aceeasi problema am si eu si dupa zile intregi de cautari ma tot gandesc…de ce nu se face mobila de genul de la bun inceput? 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.