Prize pentru cățărări, din lemn – pentru timpul liber al copiilor din timpul iernii

prize pentru catarari Camera de joaca pentru copii

Și afară plouă, plouă … și-i trecut de ora 9 dimineața și caut idei pentru cu ce să le umplu timpul la copiii mei. Mă bate gândul să le construiesc un panou de cățărări, cu prize din lemn. Am căutat online mai multe soluții și m-am crucit de prețurile publicate pentru elementele simple necesare. Am pornit de la 2500 de lei pentru un panou compus din două plăci, cu tot cu prize. Are cică 18 mm grosime, din placaj de fag stratificat. Muuult prea mult. Caut în continuare …

prize pentru catarari

Nu se leagă în mintea mea costul, pentru că nimeni nu dispune de spațiu cu nemiluita, eventual dacă schimbă destinația originală a beciului, garajului sau a camerei tehnice din casă, că la apartament nici nu poate fi vorba.

prize pentru catarari
wood grips boards

M-am rezumat la prize și am în vedere un panou de TEGO, pe care l-am găsit la Arabesque sub 200 de lei, la dimensiune de 2500×1250 mm. Dacă e prins corespunzător pe perete sigur îi ține pe pruncii mei, care au 25 respectiv 15 kg. Așa că mai rămâne setul de prize. Se vând fabricate din plastice sau materiale compozite pe la 300-400 de lei setul de 20-30 de bucați. M-am gândit că doar la noi sunt prize scumpe și am căutat online pe segmentul de limbă engleză. Mi-am făcut cruce din nou. Nu-s religios, numai credincios, dar cred că mă convertesc acum. 2000 de dolari – 330 de prize. Sunt determinat să mă documentez serios, au ceva aparte, forma, modul de confecționare?

prize pentru catarari
Tensionclimbing

prize pentru catarari

E deja ora 11:00 , m-am pus pe scris acest articol. Nu știu multe despre cățărări, dar citesc, am tot weekendul la dispoziție să ma decid, trebuie să găsesc soluții pe termen lung, iarna-i lungă, e nevoie ca de aer de ocupație, pentru că-n casa mea, statul la TV sau calculator ori tableta e strict limitat pentru copii. Caut deșeu de stejar și mă pun la făcut prize până la loc comanda. Cred că dacă mă gândesc bine la consumul de material – 2200 lei metru cub la cei care au uscatorul de cherestea, finisaj cu vopsea pe bază de ulei de in de la Painteco, să fie naturale, puțin periate pentru un grip mai bun, deja am un business la care în 4 mp de garaj mă îmbogățesc peste noapte dacă vând la jumătate de preț față de prețurile văzute online.

prize pentru catarari

Trebuie să mai fie și alte specificații, acreditări, nu știu, altfel nu se justifică prețurile mari. Plus că pentru un tată, pe vreme de iarnă, e minunat de meșterit ceva pentru copii lui, fără costuri fantastice. Se pare că oferta și industria de profil se referă la cățărări ca și la un sport scump, ca și ski-ul, tenisul sau golful. Cred că nu am fost conștient de asta până acum, dar pentru tâmplarii cu ateliere mici poate fi o mină de aur. Sau mă înșel?

E adevărat că pentru părinții ce nu abandonează tehnologiei cu ecran copiii pe timpul iernii, spațiile indoor de joaca devin atractive. Pentru documentare mă duc la Gaia Climbing, din Baia Mare la vreo ora de practică în spațiu amenajat profesionist, poate mai aflu detalii.

Cu drag, de mișcare și sport.

prize pentru catarari
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.