Rafturi pentru cărți, fie clasice, fie moderne

cărți și rafturi

Titlul de biblioteca cred ca implica o amenajare mai elaborata, este mai mult decât rafturi pentru cărți. Cu siguranta biblioteca cu scara are nevoie de o locatie pe masura nivelului de pretentii al amenajării clasice căreia i se pretează stilul, dar cu toate acestea, și interioarele amenajate modern sunt în proprietatea unor iubitor de filă scrisă. Pentru alte stiluri de amenajare, cărțile pot să-și găsească locul, neapărat în rafturi, care pot avea și alte forme, uneori îndrăznețe, alteori pur și simplu funcționale.

Admir oamenii care își iau cărțile cu ei, care le prețuiesc și le țin aproape. Care găsesc loc pentru cărți, le îngrijesc și le păstrează cu mare grijă. Poți să vrei să faci baie și să uiți de tine între rândurile unui roman, sau să-ți construiești în subsolul casei un colțișor de taină, intim, înghesuit unde să te retragi și să savurezi sunetul liniștii. Sau să îți dorești ca somnul dulce să te afle sub titlurile și autorii preferați. Între rafturi de lemn cu cărți, desigur !

Dacă poți să citești ca și cum ai viziona un film atunci înțelegi pe deplin beneficiul unui colțișor înconjurat de cărți, iar când găsești timpul pentru uitare și abandon, cum spunea Eliade, poți spune ca fericirea mai are o fațetă. De care te bucuri întotdeauna în solitudine.

cărți și rafturi

biblioteca extravaganta antica

cărți și rafturi

cărți și rafturi

cărți și rafturi

cărți și rafturi

cărți și rafturi

biblioteca la semi-înaltime

cărți și rafturi

cărți și rafturi

cărți și rafturi

cărți și rafturi

cărți și rafturi

Cu drag, de uitare.

15 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  Buna ziua! Imi doresc si eu Forma din lemn de stejar pentru turnat sapunul 2 calupuri. Ce dimensiuni are cea pe care i-ati facut-o Adrianei? Imi puteti face si mie? Daca da,la ce pret ajunge una?
  Multumesc!

 2. #2 Comentariu nou

  o idee buna de urmat si costa si ieftin

 3. #3 Comentariu nou

  Accept cu drag provocarea. Vi-am trimis mail.