Roadie Collection de la Karpenter – Industrial și Rustic

stil industrial Industrial și Rustic Colectia In Motion Karpenter

Roadie Collection este ultima creație a celor de la Karpenter, un set complet pentru o amenajare eco-friendly in stil combinat de Industrial și Rustic.

Update 2019 – Colecția Roadie nu se mai găsește în portofoliu celor de la Karpenter, site-ul a prezentat ultimele colecții recent.

Piesele sunt confecționate din lemn refolosit de tec, pe rame metalice, cu finisaj din tematica stilului industrial. Lemnul aduce întregul concept aproape de crezul celor de la Karpenter care cere inovativitate fără a pierde clasicul. Scoala de tâmplărie italiană se face remarcată prin existența îmbinărilor tradiționale lemn-lemn, cu accent pe durabilitate. Peninsularii nu se lasă și prelucrează lemnul chiar dacă detaliile constructive nu sunt evidente la suprafață și nu influențează designul general.

Îmi plac rotilele ce echipează corpurile cu scop de depozitare, acest fapt permite o redecorare în doi timpi și trei mișcări. Cred că se pot comanda piesele și individual, astfel încât imaginația este liberă să conceapă modele de decor unicat, individuale.

Mă gândesc sî montăm rotile la masa de lemn masiv, cu aceeași tematică, modelul Octopus. Doar ca aș alege plasticul negru.

stil Industrial și Rustic
Dresor Karpenter
stil Industrial și Rustic
Dulap de haine Karpenter
stil Industrial și Rustic
rack de vinuri Karpenter

Industrial și Rustic însemană beton sau metal combinat cu lemn. Nu poți gândi rusticul fără lemn, iar dacă dispui de elemente recuperate cu patina timpului sau finisaje vechi, succesul este garantat. Să vă raportați la lemn rustic în condițiile în care fibra lui este vizibilă, arată imperfecțiunile naturale și nu se ascunde apartenența lui către natură.

Vremurile în care industrial și rustic nu se puteau apropia, când mobila era dominată de luciu unor lacuri extrem de rafinate, au dus azi la confuziile care ne fac să deosebim greu lemnul masiv, de furnir sau de printurile de plastic. Lemnul masiv are textură, este palpabil și sentimentul tactil nu poate fi evitat pentru a completa senzația reală de industrial și rustic, atingând rugina, betonul decofrat sau nodurile de lemn.

stil Industrial și Rustic
servanta cufar Karpenter
stil industrial
servanta Karpenter
stil Industrial și Rustic
sistem de rafturi karpenter
stil industrial
Colectia In Motion Karpenter

Meșterii lor, indonezieni, prelucrează lemnul cel mai la îndemână, adică tecul. Vă asigur că pentru ei stejarul sau bradul sunt esențe de lemn exotic și aprecierea unui material este dată doar de distanța de unde se procură și dificultatea. Ne mirăm să vedem în magazinele de bricolaj cozi din lemn de eucalipt, când pentru noi această denumire este doar în mentosanele de tratat gâtul la viroze. Poate mesteacănul sau frasinul pentru ei sunt topoare cu lunetă, rara avis

Cu drag, de vremuri noi, sper mai bune.

stil industrial
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.