Router CNC 2030 Pro – echipament WoodIQ care înlocuiește 7 mașini

Router CNC 2030 Pro

Un Router CNC 2030 Pro livrat de WoodIQ la firma ANIL Construct din Slatina a schimbat întreg fluxul de producție pentru tamburii de cablu produși până atunci folosind 7 utilaje diferite. Consultanța pentru stabilirea necesarului de echipare pentru un Router CNC este vitală atunci când viitorul beneficiar începe lucrul cu un astfel de utilaj complex fără nici o experiență.

Utilajele folosite anterior achiziției:

În acest caz, d-l Rusoiu a fost cel care s-a implicat direct în asimilarea cunoștințelor necesare operării ulterioare, dar și înțelegerii caracteristicilor tehnice care să corespundă cu nevoile sale de producție. Acestea sunt produsele pe care firma ANIL Construct SRL le fabrică, sunt tamburi de cablu pe care îi furnizează unui producător, iar producerea acestor tamburi reprezinta cea mai importantă activitate.

Din descrierea completă a procesului tehnic, prin discuții cu Dan Pruteanu a decis achiziția modelului Router CNC 2030  Pro.

Router CNC 2030 Pro

Caracteristicile descriptive pentru Router CNC 2030 Pro sunt:

  • structura industriala pe traverse rectangulare,
  • masa vacuum combinata cu T-slot,
  • servomotoare,
  • 2 buc pompe vacuum,
  • reductoare planetare,
  • electromandrina de 6kW
  • gratuit licenta pentru softul CAD-CAM VCarve Pro
  • livrare și montaj gratuite plus instruirea operatorilor

descriere Router CNC 2030 Pro

Justificarea firmei ANIL Construct pentru achiziție este simplăSolid, rapid, autonom și extrem de precis! Complet automat în timpul prelucrării. Nu necesită utilizarea operatorilor decât în fază de setare a parametrilor, iar operatorul poate controla din când în când avansarea lucrărilor vizualizând doar monitorul DSPului sau a computerului. 

analiza WoodIQUlterior achiziției și punerii în funcțiune, după o perioadă de operare și de familiarizare cu acest utilaj, WoodIQ decide să facă un upgrade GRATUIT la modelul Router CNC 2030 Pro, în baza observațiilor reale de funcționare. S-a decis efectuarea unui upgrade (servomotor și reductoare planetare generația superioară) deoarece la anumite operatii apareau niste erori. Portatul mobil fiind greu, erau momente de forță mari la pornire si oprire si lucrul asta se vedea mai ales când vectorii aveau dimensiuni mici (cercurile interioare de la tamburii produși la Anil Construct).

avantaj clientCosturile de piese, montaj și punere în funcțiune pentru acest upgrade au fost asumate de WoodIQ din considerente care țin de propria lor evaluare a activității clienților. Monitorizarea post-vânzare și soluționarea problemelor semnalate cred că aduce un aport de beneficiu superior procesului inițial de achiziție. Știu că oamenii sunt mai importanți decât banii, uneori valori economisite la achiziție se plătesc scump după ce utilajele sunt puse la treabă cu adevărat, dacă discuția de stabilire a nevoilor reale nu este dusă în favoarea beneficiarului.

Router CNC 2030 Pro
Dan Pruteanu si Virgil Rusoiu – Router CNC 2030 Pro gata instalat

Se pot achiziționa în lipsa cunoștințelor detaliate utilaje scumpe supra-dotate, peste nevoile reale sau dimpotrivă, utilaje care au lipsuri de funcțiuni și a căror înlocuire ulterioară este aproape imposibilă.

Dan, căci d-l Pruteanu este Dan pentru mine este înainte de toate om, dovadă conjunctura ce ne-a făcut cunoștință și pe care v-am prezentat-o anterior în articolul despre BIFE SIM – ul de anul trecut – BIFE SIM 2017 – am fost si vizitatori și expozanti indirecți. În primăvara lui 2018 am fost invitat de către Dan lângă Rădăuți pentru punerea în funcțiune a unui set livrat prin programul StartUp Nation și am scris atunci –StartUp Nation – atelier de tâmplarie utilat de WoodIQ.

Povestea de mai sus este reală, oamenii autentici și faptele stau drept dovadă că încă mai avem speranță pentru omenie. Nu profitul este principalul atu pentru un comerciant de utilaje pentru lemn, ci capacitatea de ascultare și consiliere pentru soluționarea unor nevoi. Discutând cu Dan am căzut amândoi de acord că atunci când beneficiarul este mulțumit, recomandarea directă pentru alții din branșă care pot achiziționa utilaje, este partea pe care WoodIQ urmărește să o câștige când contractele sunt finalizate.

Ne vedem la BIFE SIM 2018, WoodIQ și Dan Pruteanu vor fi acolo și anul acesta. Căutați T-Rex-ul de lângă stand, sper să nu-l uite la Comănești, Bacău. Pe mine m-a ghidat să-l abordez, ar putea să și-l pună pe logo.

Sau am o sugestie mai bună, T-Rex-ul să fie sigla echipărilor prin StartUp Nation!

S-avem parte de putere de muncă, soluții găsim când vorbim cu oameni onești!

tamburi de cablu - componente
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.