Scaun Como cu spătar tapițat

Como cu spătar tapițat

Recent am acceptat o provocare, din partea unui beneficiar care a dori un scaun Como, cu spătar tapițat, diferit față de lirele obișnuite cu care construim acest model de scaun.

Pe partea tehnică s-au păstrat doar elementele apropiate de rama spătarului și pe ele s-a construit o structură cu burete tapițată. A fost prima dată când am construit acest scaun cu spătar tapițat în această variantă, iar rezultatul ne-a surprins si pe noi.

Avem acum doi frați care dețin 2 seturi diferite de Masa Madrid echipate cu scaune Como, unul cu spătar cu lire, iar celălalt cu spătar tapițat.

După cca 7-8 ani de la prima comandă, când am livrat piesele din imaginea de mai jos, a venit și a doua comandă. Toate piesele sunt din stejar, finisajul la fel, English Antik sau Noble Brown, după paletarul mai recent.

Masa Madrid cu scaun Como
Scaun Como cu spătar tapițat 18

Pentru mine este un semn de încredere și apreciere, dacă după atâția ani, recomandarea a funcționat și încrederea acordată prima dată s-a raportat. Întâmplarea face că primul set a fost livrat de mine personal, și chiar am făcut montajul mesei, într-o casă nouă, ce tocmai se mobila.

Masa Madrid cu scaun Como cu spătar tapițat
Scaun Como cu spătar tapițat 19
Masa Madrid scaun Como cu spătar tapițat
Scaun Como cu spătar tapițat 20

Am comunicat tot timpul până a rezultat soluția constructivă și am trimis imagini din fabrică.

Pentru mine bucuria cea mai mare este atunci când primesc o fotografie cu rezultatul amenajării finale.

Como cu spătar tapițat
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Felicitări pentru provocarea acceptată și rezultatului obținut! Creativitatea și dăruirea cu care v-ați aplecat asupra proiectului, reflectă încrederea pe care o aveți în ceea ce faceți și în dedicarea de care dați dovadă. Este impresionant să văd rezultatul, iar starea de confort creată de fotografia finală este incomparabilă!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.