Scaun de copii – idee cu 3 funcții diferite

Scaun de copii din lemn

Am găsit acest scaun de copii pe amazon.com, sărind dintr-una într-alta.

Materialele în limba engleză și cel mai mare magazin online sunt surse de inspirație pentru idei ce s-ar putea aduce pe piața românească însă se pare că fiecare meșter tâmplar caută să producă doar lucruri de valoare mare, să vândă unul, să dea tunul.

Am lucrat demult, ca chelner, pe vremea facultății și ne-au învățat la cursul de la școala de meserii că la o masă copiii primează, înaintea adulților. Părinți sunt fericiți când copiii sunt fericiți. Chiar dacă comanda adulților întârzie, copiii trebuie tratați cu maxim de atenție și promptitudine.

scaun de copii
scaun de copii

La fel stau lucrurile și cu produsele pentru copii, acolo buzunarele cusute se desfac, permisivitatea unei achiziții este mai generoasă, dacă și când copiii zâmbesc, au ocupație, stau mai puțin pe capul părinților.

Eu am scris despre scaunul pentru copii cumpărat pentru Victor și pățăniile asociate. De atunci am primit anual peste 10 solicitări de informare despre o sursă bună de scaune, pentru că achiziția lor este determinată de nevoie.

Când doamna mamă consideră că e nevoie ACUM de scaun de copii, ACUM trebuie cumpărat. ACUM poate fi când începe să mânânce, când trebuie blocat într-un loc ca să aibă liniște restul familiei la masă, când … e momentul.

scaun de copii din lemn

Modelul din imagini se vinde pe Amazon, nu foarte scump. Panouri de brad sunt de cumpărat de oriunde în România, CNC-uri s-au tot achiziționat prin StartUp Nation. Când cei ce îndeplinesc acest minim de cerințe se gândesc să facă ceva similar? Toți își caută o sursă de venit pasivă, producând diverse elemente care ar putea prezenta interes instantaneu, să fie pe stoc, ușor de produs, rapid valorificabil. Finisaj simplu, cu ulei de calitate colorat în masă … 7 plăci de îmbinat, 2 bare strunjite … puțin clei.

Cred că un programator cu copii face planurile de lucru pentru CNC contra unui produs, în pauza de prânz.

Am scris de ceva timp articolul – Topul produselor pe care nu le fabricam, dar au fost solicitate. Sper și îmi doresc să fie o sursă de inspirație pentru atelierele mici de tâmplărie la comandă.

Putem adăuga oare imaginile astea pe lista de idei? Vin sărbătorile, dacă cineva produce ceva similar cu acest scaun de copii și îmi trimite imagini promit să-i acord spațiu de promovare.

Scaun de copii din lemn
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.