Scaun din stejar Dijon – scaunul cu cele mai multe vânzări

Cred că fiecare a 3-a comandă primită echipează mesele din catalogul Mobel Amadeus cu scaun din stejar Dijon - nu unul ci 6-8-12, după caz.

scaun din stejar Dijon

Pentru acest scaun din stejar Dijon am căutat azi toate imaginile din fabrică, fotografiate înainte de livrări sau cele trimise de beneficiari. în urma achiziției.

Acest model de scaun deține topul preferințelor și achizițiilor pe segmentul de scaune netapițate. Structura din stejar integral, inclusiv șezutul, plus perna detașabilă din stofă și burete pot fi configurate sau finisate într-o paletă largă de culori. Poate deveni sobru, elegant, robust sau vintage. Imaginația arhitecților și a designerilor plus preferințele beneficiarilor îl fac o alegere versatilă, având principala caracteristică ce este apreciată – rezistența.

scaun din stejar Dijon - 2 culori
rombul din spătar este semnul distinctiv

Legătura H dintre picioarele unui scaun din stejar Dijon este prezentă constructiv și la scaunele model Cello, Edward sau Simply. Le-am prezentat în primul rând a catalogului de mobilă Mobel Amadeus tocmai pentru că sunt în viziunea noastră o alegere potrivită pentru mesele din stejar pe care le fabricăm.

scaun din stejar Dijon

Scaunele tapițate sunt destinate amenajărilor de interioare fără tăgadă, însă cele cu structură vizibilă din lemn, la fel ca și scaunul Dijon, pot echipa cu succes o terasă acoperită – Vezi imaginile din articolul – Set de masa si scaune pentru terasa – în culori contrastante. Beneficiarul a dorit 2 culori, jucându-se cu naturalul fibrei de stejar în contrast cu eleganța unui brun clasic. Chiar și pernele au culorile alternativ alese, în stofe maro și crem.

Am remarcat acest model de scaun în multe amenajări HORECA, unde fac obiectul satisfacției proprietarilor care se bucură că nu e nevoie să schimbe mobilierul frecvent. Nu suntem singuri producători ai acestui model, este o interpretare a unei idei de bază care are corespondent în multe portofolii. Micile diferențe constructive pentru un scaun din stejar Dijon nu pot fi distinse din imaginile online, forma generală este similară în proporție de 95 %, în opinia mea. Rombul din spătar este însă semnul distinctiv.

Mie îmi plac imaginile din fabrică, sunt cele mai edificatoare, omul vede produsul într-o fază de lucru și are certitudinea că modelul pe care îl comandă nu vine de pe vapor. Imaginile prelucrate din catalog trebuie să fie așa, pentru a corespunde unei percepții generale a ofertelor, dar profit de câte ori am ocazia să public imagini și din hală, sper să fie apreciate.

Găsiți un scaun din stejar Dijon în fiecare imagine din acest articol. Detalii și informații de preț în catalogul online.

Amenajare terasa Turda 2 mese scurte Model Britain - scaun din stejar Dijon
Mese Britain si scaun din stejar Dijon
conacul Maldar - scaun din stejar Dijon
zi insorita
set de masa si scaun din stejar Dijon pentru terasa
Britain + Dijon
masa rotunda Britain si scaun Dijon
set de scaune Dijon si masa rotunda Britain finisate in alb mat

Mi-amintesc că prima dată am publicat un articol despre acest model de scaun în 2015.

scaun din stejar Dijon
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.