Scaun Edward – stejar masiv cu lire pe spatar si tapiterie

scaun Edward varianta cu sau fara brate

Am realizat ca despre modelul de scaun Edward nu am scris nici un articol până acum deși face parte din oferta noastră și este un model foarte apreciat. L-am oferit și a fost comandat în mai multe rânduri. Echiparea mesei Britain de pe terasa din Oradea a fost făcută cu 12 scaune tip Edward, 2 cu brațe pe capete și 10 fără brațe de-a lungul mesei. Masa are 3 m lungime, este impunătoare și foarte bine pusă în evidență.

mobilier de terasa din stejar - Britain si scaun Edward
terasă amenajată cu masa Britain de 3 m și 12 scaune Edward

In general, piesele de mobila din lemn masiv sunt destinate pentru utilizarea la interior, în aranjamente de spații închise și protejate de intemperii. Lemnul masiv de stejar nu se împacă foarte bine cu diferențele de temperatură și umiditate, iar utilizarea sub cerul liber este nerecomandată. Până la urmă fiecare face ce vrea cu obiectele achiziționate, însă noi specificăm toate aceste detalii la livrare, sau chiar de la demararea comenzii ferme.

Totuși, dacă sunt protejate cu un acoperiș, cum este cazul acestei terase, și nu ajunge să bată ploaia, soarele sau zăpada direct, pot fi utilizate în condiții bune. Finisajul este cu lac poliuretanic și am suplimentat cu un strat protecția pentru piesele care știm că au destinația de utilizare pentru terasă.

Modelul de scaun Edward este realizat integral din stejar, și are cea mai elegantă alură, datorită lirelor încorporate în spătar. Șezutul este tapițat, fie cu stofă sau piele ecologică, fie cu piele naturală. Sunt extrem de comode, au dimensiuni generoase, de W 49 / D 53 / H 99 pentru varianta fără brate și W 59 / D 53 / H 99 – dimensiuni gabaritice – cu brate. Cei 10 cm sunt adăugați de cele două brațe, însă nu recomandăm acest accesoriu pentru scaunele de pe laterala lungă, din motive de ergonomie. Nu toate modelele de scaune permit echiparea cu brațe, sunt unele cum ar fi de exemplu modelul de scaun Dijon, care nu arată bine cu acest accesoriu.

Imagini cu modelul de scaun Edward

scaun Edward
Scaun Edward fără brațe cu piele naturala visinie
scaun Edward
detaliu spătar pentru modelul de scaun Edward
scaun Edward
varianta cu sau fara brate
scaun Edward
vedere fașă spate pentru scaunul Edward
scaun Edward
vedere spate – Scaun Edward cu brațe cu stofă
scaun Edward
Scaun Edward cu brațe cu stofă

Citește și – Mese si scaune fabricate de noi – Masa Provence și scaunul Edward

scaun Edward
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.