Scaun pentru bucatarie – 7 cele mai comode modele!

Scaun pentru bucatarie

Cât de comod stai într-un scaun pentru bucatarie? Te-ai gândit vreodată cât timp petreci stând la masă? Nu fac pledoarie pentru stilul de viață sănătos, nici nu duc discuția către sedentarism. Privind în jurul meu am constatat că avem obiceiuri foarte diferite. Eu, de exemplu, nu petrec mult timp stând la masă. Nu servesc mese copioase, nu înțeleg cum pot oamenii mânca două feluri, plus desert. Meniurile de nuntă mă copleșesc, și este o vorbă când mergi undeva la o petrecere în zona noastră, că nu mănânci nimic două zile înainte, ca să poți mânca ce îți servește gazda.

Dacă ai chef să refaci culoarea bucătăriei tale sau a spațiului dedicat mesei, cel mai eficient și rapid mod ar fi schimbarea scaunelor. Înainte de alegerea unoi nou model însă, sunt câteva lucruri pe care trebuie să le iei în considerare.

În primul rând, gândește-te dacă ai avut neplăceri cu modelul scaunelor pe care le-ai folosit până acum. Dacă mergi într-un magazin și te așezi pe un scaun pentru bucatarie, cele câteva secunde sau minute nu sunt suficiente pentru a-ți forma o părere, o impresie despre starea pe care ți-o conferă sau comoditate, oricât de mult îți plac vizual. Vă pot spune că e același lucru ca și cum o doamnă și-ar alege o pereche de pantofi. 🙂 Având un anumit design în minte, design care îți e deja pe plac, poți face o nouă alegere.

Apoi, trebuie să te gândești la forma mesei. Dacă nu vei schimba și masa, scaunele ar trebui să aibă o formă asemănătoare, nu îți cumperi scaun oval la o masă care are o formă dreptunghiulară. În mod similar, trebuie să iei în calcul culoarea și materialul.

În catalogul de mobilă de pe mobelamadeus.ro, am adăugat o serie de scaune, care au fost deja încercate de către noi, dar și de către beneficiari de-ai noștri. N-am avut plângeri :).

Dacă sunteți în momentul unui upgrade al bucătăriei dvs, iată câteva modele comode pentru inspirație. Să alegeți bine!

Scaun pentru bucatarie

Scaun pentru bucatarie

Scaun pentru bucatarie

Scaun pentru bucatarie

Scaun pentru bucatarie

Scaun pentru bucatarie

Scaun pentru bucatarie

Scaun pentru bucatarie
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.