Scaun tapițat cu brate model Baron – confort la superlativ

scaun tapitat Baron

Niciodată nu am fost în stare să îmi explic diferența clară dintre scaun tapițat cu brațe și fotoliu, așa cum mi-a luat destul să înțeleg și diferența dintre fusta și rochie, dar dacă la ultimul exemplu m-am edificat că este o problemă de lungime, de la brâu în sus, la scaune și fotolii cred că nelămurirea persistă. Știu că este o limită de mărime, și că un fotoliu este ceva de dimensiuni mai generoase decât la scaune, însă unde este limita care impune departajarea rămâne o problemă.

La 1.90 înălțime este greu să consideri un scaun suficient de comod și să crezi că nu e fotoliu, dar exemple de scaune cu dimensiuni prea mici pot da nenumărate. Pentru modelul de scaun tapițat Baron am toată deschiderea să-l consider fotoliu, atâta vreme cât și eu pot să mă așez confortabil fără nici o reținere că s-ar putea să se dovedească prea mic.

scaun tapitat cu brate Baron

Brațele generoase l-au făcut candidatul perfect pentru a-l folosi la calculator, însă evazarea lor m-a împiedicat să îl includ în amenajarea biroului pentru că am nevoie de 2 piese alăturate, iar masa de calculator nu permite atâta spațiu. Folosesc o masă Provence de 160 pe care sunt așezate două monitoare generoase, și al meu, și al Adrianei, iar cele două piese de scaun tapițat model Baron, dacă ar fi puse unul lângă celelălalt ar depăși spațiul alocat.

Am căutat în fel și chip un loc pentru a fi în stare să mă declar posesorul fericit pentru o astfel de piesă de mobilier, dar nu am reușit. Confortul este incredibil și ai senzația că nu stai așezat pe ceva ci că acolo ude te așezi ești luat în brațe și răsfățat. Dacă medicii stomatologi ar avea în saloanele de așteptare aceste scaune, s-ar trezi cu pacienții tratați de dureri înainte de a intra în sala de tratament. Dacă cozile de așteptare la oficiile financiare s-ar sprijini pe modelul Baron, nici regii n-ar comenta că au de așteptat la rând.

Dacă vă place și vreți să aflați cât de adevărat am scris aici, puteți comanda cu încredere un astfel de scaun pentru voi acasă, stau chezaș că nu veți regreta alegerea făcută.

Baron – scaun tapitat cu brate

scaun tapitat cu brate Baron
scaun tapitat cu brate Baron
scaun tapitat cu brate Baron

Cu drag, de confort sporit, real nu imaginar.

Update 2023 – Nu mai producem acest scaun tapițat cu brațe, însă în catalog găsiți alte modele similare.

Am ajuns să dețin acasă 2 piese din acest model, întâmplător și scriu chiar acum așezat din acest scaun, foarte confortabil prezentat aici – Colțul cu povești din living – 2 scaune și-o masă și mutat la biroul personal – Mi-am făcut biroul de acasă dintr-un blat de stejar decupat greșit

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Scaun tapițat cu brate model Baron - confort la superlativ 16
scaun tapitat Baron
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.