Scaune de bar model Havana – plus variatiuni de design

scaune de bar Havana Havana New Side

Primesc comenzi pentru scaune de bar destinate a fi utilizate în locuințe individuale tot mai des în ultima vreme. Oamenii caută să folosească aceste scaune pentru echiparea unor spații deschise, unde tejghele similare unui bar, montate pe un suport de zidărie creează un spațiu comun. Pult-ul de bar clasic nu are cum să-și găsească utilitatea originală într-o casă, însă ideea este destul de larg folosită. Se intenționează evitarea separării gazdelor de musafiri și comasarea pe zone de interes.

scaune de bar Havana
Havana Classic

Asistăm cu orice ocazie care ne umple casa de invitați la ”separarea” pe bisericuțe de discuții, mai ales când oamenii fac parte din aceleași cercuri. Bărbații tind să acapareze colțul cu licoruri bahice iar doamenele preferă sezătoarea pe canapele și în jurul unor măsuțe de cafea, joase. Copiii sunt de regulă omniprezenți și pentru familiile obișnuite cu includerea celor mici în evenimentele organizate, este important ca ceea ce se poate sparge să se afle la înălțime. Utilizarea unor scaune de bar poate fi o soluție pentru a evita accidentele nedorite care implică pahare și sticle sau conținutul lor, ajuns la cine nu trebuie.

Am prezentat și anterior mai multe modele de scaune de bar, însă recent gama s-a diversificat, în urma solicitărilor unor clienți externi. Am modificat doar puțin varianta clasică de bar Havana și i-am adăugat pentru spătar două accesorizări care le face mai deosebite. Modelul de scaun de bar Alice este un Havana cu partea superioară a spătarului bambată cu burete. Modelul de scaun New Side, tot derivat din Havana are pe lateralele spătarului semi-brațe. Indiferent de forma și lungimea lor, aceste accesorii se numesc tot brațe, iar utilitatea pentru confort este apreciată de clienții amenajărilor HORECA pe care le-am echipat.

scaune de bar Havana
Alice- scaun de bar

Materialul de bază pentru aceste scaune este lemnul, stejar sau fag. Am mai vorbit și anterior despre rațiunile de alegere între aceste două esențe și culoarea este cea care determina selecția. Pentru culori închise de finisaj, recomandăm fagul, care are aceeași rezistență cu stejarul. Finisajele deschise, din zona natur sau miere, e bine să fie aplicate pe lemn de stejar, pentru ca fibra vizibilă a lemnului este mult mai frumoasă. Opțional oricare dintre modelele de scaune de bar poate fi accesorizat cu placa metalică pe legătura dintre picioarele din față. De regulă este cromată sau nichelată și crește considerabil durata de utilizare în domeniu HORECA.

Completati formularul de solicitare informații de pe catalogul online www.mobelamadeus.ro pentru termene de livrare si cotatii de pret în funcție de modelul preferat.

scaune de bar Havana
Alice – scaun de bar
scaune de bar Havana
Havana New Side

Apare o discuție dacă musafirii unei case particulare se descalță sau nu la intrare, și știu că regula bunelor maniere ar obliga ca gazda să nu ceară acest lucru, deși se întâmplă. Unii musafiri sunt obișnuiți să se descalțe și e lungă polemica de a-i lămuri să nu o facă. Ține de zona și educația primită, însă aceasta din urmă nu e totdeauna conformă cu uzanța universal acceptată. Este relativ incomod să stai în ciorapi cu tălpile sprijinite de o bară, fie ea din lemn, dar mai ales cu întăritură metalică.

La voi acasă cum e? Se descalță lumea sau nu?

scaune de bar Havana
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.