Scaune din lemn cu spătar CrossBack

scaune de lemn crossback set woodbury

Admir la limba engleza ușurința cu care compun denumiri, crossback s-ar exprima în română ca fiind ”spătar cu elemente așezate în formă de cruce”. E mult mai eficient să deduci din text, cred că se simplifică și se scurtează exprimarea.

scaune cu spătar în cruce
Crossback chair

Ieri am adus acest model în discuție și l-am ofertat unor potențiali clienți. Apoi am realizat că impedimentul principal al modului nostru de prezentare este că nu ajutăm mintea omului să vadă mai departe de imaginea cu scaunul produs în fabrică. Ar trebui imagini mai elaborate, ceea ce este în apanajul retailerilor de mobilă, faptul că ei prezintă în cataloage o imagine finală, de ansamblu cu un aranjament complet, în care ceea ce contează este senzația, transpunerea privitorului în cadrul final.

Azi poți alege dintr-o mulțime de scaune din lemn, e important să găsești ceva care să te prindă, să facă dintr-o imagine un produs pe care-l vezi și-l vrei în casa ta. Omul se uită la imagine și se gândește: ”Așa va arăta la mine-n casă când mă voi așeza la masă, pe acest scaun”. Scaunul Dijon, cel prezentat anterior în corelație cu masa Britain a avut un impact major, mai ales după articolul despre prispa Conacului Maldăr –Imagini frumoase cu masa Britain pe prispa conacului Maldăr.

În showroom-ul pe care-l construim acum, am rezervat un colț ce va fi destinat fotografierii mai profesionale a produselor, dar avem în vedere și ansambluri de aranjamente finale, gen IKEA, unde îți iau ochii camerele amenajate până în cel mai mic detaliu, de parcă ar fi locuite.

Acest mod de abordare este atu-ul designerilor de interioare, ei văd și pot jongla în 3D StudioMax-ul din imaginație cu piese diverse, cu culori, senzații, iluminări, pentru a creea setup-ul final, pe care îl prezintă beneficiarului. Aceștia la rândul lor aleg din rezultate finale, de regulă e greu să estimezi unde vei ajunge, din piese separate.

Scaunul arată banal, fotografiat sec, poate unui designer îi spune ceva, dar mă îndoiesc că ajută un potențial client să se decidă. Am selectat de prin online, imagini cu piese similare, poziționate în aranjamente și cred că se schimbă radical treaba.

Mai jos sunt câteva aranjamente cu modele de scaune CrossBack, putin diferite de cele pe care le producem noi.

Modele de scaune din lemn cu spătar în cruce

modele de scaune din lemn cu spătar în cruce
set woodbury
modele de scaune din lemn cu spătar în cruce
set masa rotunda cu scaune cu sau fara tapiterie
modele de scaune din lemn cu spătar în cruce
set masa cu scaune
modele de scaune din lemn cu spătar în cruce
scaun din stejar
modele de scaune din lemn cu spătar în cruce
open space cu masa si 6 scaune
modele de scaune din lemn cu spătar în cruce
masa provence cu scaun crossback

O ramă de scaun, poate arăta diferit, foarte diferit, dacă este echipată cu diverse variante de spătar sau are legătura de h dintre picioare, în partea inferioară, sau nu.

modele de scaune din lemn cu spătar în cruce
3 tipuri de scaune – aceeași ramă

Cu drag, de bun gust.

Alternativa la acest scaun este – Scaun din stejar masiv – model Dijon

 

scaune de lemn crossback
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Scaunele sunt foarte frumoase si impunatoare,sunt sigur ca dau o stare de bine utilizatorului.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.