Seria Birmingham de scaune se potrivește perfect cu masa Britain

banca tapitata Banca Birmingham cu Masa Britain

Seria Birmingham de scaune tapițate întrunește mai multe deziderate pentru amenajările interioare elegante, cu stil. Un designer de interioare poate găsi soluția ideală pentru asocierea unor tapițerii deosebite cu lemnul masiv. Eleganța seriei este completată de confortul deosebit al acestor scaune iar variantele disponibile dintre care se poate alege oferă soluții oricăror gusturi.

Seria Birmingham are în componență scaune tapitate cu brațe, fără brațe sau cu suport lateral pentru spate. Bancheta Birmingham este preferată în situațiile când o laterală a mesei este foarte aproape de un perete și amenajarea impune ca masa să nu fie poziționată în centrul încăperii. Ergonomia spațiului este foarte importantă, sunt foarte frecvente situațiile când piesele individuale pentru o amenajare sunt excepționale luate separat, dar nu sunt comod de folosit în aranjamentul final.

scaune tapitate seria Birmingham
Banca Birmingham cu Masa Britain

Spațiul ergonomic pentru o persoană care ia loc la masă este de 60 de cm, dar nu în cazul în care se folosesc scaune cu brațe. Pentru acest tip de scaune trebuie luat în calcul un spațiu de 80 de cm. Astfel, o masă Britain din lemn masiv, cu blat de 240 cm x 100 cm va putea găzdui confortabil 10 persoane dacă pe laterale se aleg scaune fără brațe sau 8 persoane dacă toate scaunele de pe lateral sunt fără brațe. Accesul și așezarea pe scaun sunt de asemenea importante, nu omiteți să luați în calcul pentru o soluție practică și funcțională spațiul necesar fiecărui scaun, cu sau fără brațe necesar de fi tras de lângă masă și cât este nevoie pentru o așezare confortabile, fie că vorbim de o fustă strâmtă sau de un costum. N-ar fi deloc elegant ca ocupantul scaunului să fie nevoit să facă acrobații pentru a se așeza sau să fie nevoit să deranjeze alt comesean ca să își facă loc.

Am bucuria să prezint această serie alături de masa Britain, pentru că acest model de masă din lemn masiv de stejar a fost preferat și comandat de către mulți dintre cititorii noștri. De asemenea masa Georgia și Madrid se situează în topul preferințelor. Piciorul elegant, fără a fi opulent, se poate asorta cu culoarea mesei, sau se poate finisa în contrast, după prefernță. Butonii pot fi montați în stil Chesterfield, ceea ce înseamnă că tapițerul va face acele cute de legătură cu butonii învecinați.

cere pret mobila mobel amadeus

Este disponibilă o mare varietate de stofe și piele, dar și varianta ca cineva să își procure materialul pentru tapițat în regie proprie și noi să executăm montajul, caz în care se va scădea din prețul total contavaloarea materialului. Avem clienți care din călătorii și-au adus materiale pe care le-au ales și au dorit să fie montate pe scaune, făcând astfel pereche cu alte piese existente în casă. E ceva să ai draperii și scaune cu aceeași stofă, nu? Să știți de asemenea că este posibilă alegerea unei stofe impermeabile, care corelată cu un finisaj pentru lemn tip yachting, de exterior, poate scoate pe o terasă eleganța unei sufragerii.

Azi aproape orice e posibil, nu credeți? Cinstit, trebuie completat … cu condiția asumării costurilor.

Scaune tapitate și banchete seria Birmingham

scaune tapitate seria Birmingham
Seria Birmingham fără brațe
scaune tapitate seria Birmingham
Seria Birmingham cu brațe în varianta cu piele sau stofă
scaune tapitate seria Birmingham
Banca Birmingham
scaune tapitate seria Birmingham
Birmingham New Side – stofa

Mesele Britain – Masa Britain pătrată și dreptunghiulară

scaun tapițat
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.