Seria Roxy – scaun cu semi-brațe la spătar, banchetă și colțar

seria Roxy scaun bancheta colțar

Seria Roxy include și o variantă de colțar – banchetă

Am prezentat până acum din seria Roxy doar scaunul și bancheta tapițate cu stofă și stofă înlocuitor de piele în catalogul online Mobel Amadeus. Azi am colectat mai multe imagini din fabrică cu modele livrate pe parcursul acestui an și am găsit câteva și cu un colțar. Sunt de fapt două banchete cu lungimi diferite care au închis colțul dintre ele cu o piesă tapițată similar. Prinderea se face cu șuruburi în cele două laterale conectate. La livrare au fost 3 colete.

colțar Roxy
colțar Roxy

 

Scaunul Roxy este foarte similar cu modelul Tabak, având același design însă Roxy este mai mare cu 5 cm ca lățime. Spătarul are semi-brațe, doar pe lateralele spătarului. Ambele pot fi echipate cu inel pe dosul spătarului, care are atât rol decorativ cât și funcțional, fiind util la manipularea scaunului. Vă invit să remarxcați butonii roșii ai piesei de mai jos, au fost cerință specială din partea unei doamne, cu efect surprinzător.

scaun Roxy cu butoni rosii
scaun Roxy cu butoni rosii

Oferă confort similar unui fotoliu și necesită spațiu mai mare la masă decât cei 60 de cm ergonomici destinați unui loc. Dacă în mod normal un  blat de 180×90 poate găzdui 8 ocupanți, în cazul folosirii modelului din seria Roxy este recomandat un blat de 220×100 pentru 8 ocupanți. Dacă masa se amplasează în imediata apropiere a unui perete pe acea parte se poate alege o banchetă din seria Roxy.

Bancheta Roxy
Bancheta Roxy

Nu vorbim de un colțar de living ci de dining, este o derivație de scaun – banchetă – banchetă de colț. Pentru living un colțar este o derivată de canapea – sofa.

Spațiile interioare rezidențiale care intenționează a fi echipate cu acest scaun, banchetă sau colțar trebuie să fie generoase. Cred că casele individuale sunt cele mai potrivite pentru a găzdui seria Roxy, în locul apartamentelor standard. Colțarul trebuie amplasat la fel ca și bancheta, alăturat unui perete. Scaunele și masa pot și e bine să fie amplasate în centrul spațiului cu acces din toate părțile.

ambalare pentru seria Roxy - scaun bancheta colțar
ambalare pentru seria Roxy

Știu că poate părea banal, însă ne preocupă ambalarea pentru expediere, chiar dacă nu mai expediem prin curieri, ci prin transportatori direcți.

Sper să vă placă, eu, la 193 de cm ai mei, apreciez întotdeauna mobilierul generos ca dimensiuni, confortabil.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

Scaune model Roxy
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.