Spațiu de depozitare în măsuța de cafea din living

masuta din stejar veche

La primul Black Friday de anul ăsta, colțarul de living pe care îl urmăream a primit o reducere de preț, drept urmare l-am comandat, chiar dacă n-are spațiu de depozitare. Am oscilat între 2 modele aproape identice dimensional și funcțional, cu singura diferență că sub partea fixă, unul dintre ele avea un spațiu de depozitare pentru lenjeria de pat și alte acareturi. Spațiu de depozitare care aproape dubla prețul final, fără nici o altă diferență care să justifice 1800 de lei în plus. Nu pe ăla l-am luat, ci pe cel fără ladă sub șezutul fix.

Nu pot să trec cu vederea astfel de diferențe flagrante, ceva nu se pupă în stabilirea prețului la magazinele astea.

Drept urmare trebuie să găsesc soluție, pentru a depozita altundeva … orice altceva, ce se putea pune sub șezutul colțarului. Trebuie să împac și jumătatea frumoasă a familiei noastre care a pufnit nemulțumită la argumentele mele. Cum nu vreau să acopăr pereții cu dulapuri, comode sau alte piese de mobilier suplimentare, trebuie să mă orientez spre o piesă de mobilier existentă. Noi am fabricat măsuțe de cafea extensibile, cu 2 sertare, dar cum ar fi dacă aș alege o formă apropiată de un cufăr, pentru a beneficia de un volum de depozitare mai generos.

Noi am produs cândva un prototip, care n-a ajuns la stadiul de producție de serie, fără a avea vreo vină, ci doar a fost trecut cu vederea – Masa Pliantă de cafea

Ideile găsite online sincer nu mă încântă, până acum imaginile salvate nu-s prea pe aproape cu ceea ce îmi doresc.  Prima imagine de mai jos este cea care arată estetic cel mai bine, dar nu-mi rezolvă problema.

masute de cafea cu spatiu de depozitare

Caut idei, încă caut, dacă cineva are o soluție sunt mai mult decât fericit să o aud/văd/citesc. În curând se livrează colțarul fără depozitare și trebuie să fac ceva. Vroiam să donez/arunc setul de acum dar prietenii m-au sfătuit să-l postez la anunțuri de mică publicitate online, scap mai repede dacă îl dau ieftin/chilipir și nici nu-mi bat capul cu transportul. O să încerc.

La noi în familie, casa nu are dulapuri, tot ce trebuie depozitat stă pe rafturile din debarale sau dressing. Preferăm să nu micșorăm încăperile alipind corpuri de mobilă la pereți.

Cu excepția dulapului de sticle, cristale și băuturi, desigur.

Idei interesante, trebuie combinate:

design rustic
design rustic extrem -peste gusturile mele
design prea rustic - spațiu de depozitare tip ladă
design prea încărcat – spațiu de depozitare tip ladă
design prea rustic - spațiu de depozitare tip ladă
design prea rustic – spațiu de depozitare tip ladă
design interesant - 4 sertare
design interesant – 4 sertare
design rustic industrial interesant - spatiu de depozitare sertar
design rustic industrial interesant – spatiu de depozitare sertar

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

design prea rustic - spațiu de depozitare tip ladă
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.