Set de masa și scaune Hudson&Lawrence – tonuri de gri

set de masa și scaune din stejar

Am livrat unei familii din diaspora un set de masa și scaune – Hudson echipată cu 8 scaune Lawrence și este poate una dintre cele mai mari satisfacții profesionale și personale din acest an. Comunicarea a fost excelentă și am apreciat foarte mult modul în care au primit informațiile privitor la opțiunile disponibile.

Cred că ceea ce facem noi aici este mai mult decât să vindem mobilă sau să o producem. Vreau să cred că reușesc să comunic eficient, fără bariere de convenință cu cei care sunt interesați de lemnul masiv de stejar. Pentru că discuția n-are loc într-un magazin, sau într-un showroom, cu piesa de mobilă sub ochi.

Produsele le găsiți în catalog accesând direct : Scaun Lawrence și masa Hudson

Și atunci e imperios necesar ca telefonic, bazându-mă pe imaginile online din catalogul Mobel Amadeus să explic și să transmit toate detaliile pentru ca cei interesat să aibă o imagine completă. N-am înșelat așteptările nimănui până acum, poate cel mult achiziția a fost făcută fără a privi la lemn cu drag, ci doar cu o evaluare de utilitate și estetică, astfel încât nu s-a manifestat întotdeauna un feedback.

set de masă și scaune din stejar
Masa Hudson 200×100 și 8 scaune Lawrence

Acest set de masa și scaune a ajuns la o familie care apreciază lemnul, calitatea și finisajele aplicate și a adoptat mobila achiziționată din România ca pe o componentă de suflet a casei. Întreaga locuință pe care o amenajează este guvernată de tonuri de alb, sidef sau fildeș. Pereții sunt imaculați, iar accesoriile puțin nuanțate contribuie la o distincție de formă fără a întina puritatea spațiului.

Încântarea doamnei ne-a bucurat sincer, am primit laudele cu bucurie, simțind că sunt transmise din suflet, absolut sincer. Contactul cu diaspora este o formulare, n-am simțit deloc distanța de câteva sute de kilometri și nici vorba de român alterată. Dacă stau puțin și mă gândesc cred că ajung mai repede din Baia Mare la Graz decât la București.

set de masa și scaune din stejar

Când vor servi bucate la un set de masa și scaune provenite din România sper să le fie mai dor de țară și să se întoarcă mai des, chiar dacă au fost dezamăgiți de unele încercări nereușite.. Mentalitatea celor ce au trăit mai la vest, o perioadă de timp mai lungă sau mai scurtă, suferă transformări radicale, ireversibile. Sunt convins că cei plecați sunt cumva mai îngăduitori, mai toleranți față de cei din țară, și aici mă refer strict la felul de a aborda viața în general, nicidecum la cum se comporta unii față de ceilalți.

Duminică sunt iar alegeri, privim spre cei din diaspora cu speranța de a da un ton, le urmărim alegerea, convinși că nu sunt intoxicați sau condiționați cu informații eronate ca și noi cei din țară. Mă număr printre cei care s-au decis să nu plece, deși această decizie e greu pusă la îndoială în ultima vreme.

scaune Lawrence
imagine din hala cu scaunele Lawrence înainte de ambalare

Nu-i duminică azi, deși e sărbătoare, atenția ar trebui acordată pieselor de mobilier, produse de noi, cu mândrie nedisimulată și puse în valoare într-o amenajare de la care aștept pozele finale. Vom conferi oricărui set de masa și scaune aceeași calitate la lemn și finisaje, fie că mobilează o casă din diaspora, fie din România.

Doamne-ajută, celor ce se străduiesc.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

scaune Lawrence
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    A fost o adevarata placere si incantare sa cunosc asa oameni sinceri, de ajutor si foarte talentati!
    Multumim pentru asa o bijuterie de mobila!
    Marinela Cote

  2. #2 Comentariu nou

    Ar trebui s-a fie o stare de normalitate….Poate dupa un timp cand noi toti vom constientiza si vom actiona in consecinta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.