Semifabricat din fag – ocazie de achiziție

blaturi de fag - semifabricat calibrat

Vreau să cred că nimeni nu-și închipuie că este un anunț de mică publicitate faptul că scriu despre ocazia de achiziție a acestor piese de semifabricat din fag. Știu sigur că mulți meșteri răsfoiesc pe aici, după ce scot așchiile din mână duminica și se scutură de firispor. Poate unuia îi surâde ideea și profită de ocazia de a cumpăra elemente care se potrivesc cu proiectele actuale sau viitoare la care lucrează.

Un atelier din Galați are de vânzare cca 500 de blaturi, semifabricat din fag, așa cum se vede în imaginile de mai jos. Blaturile au dimensiunile de 500×420 mm și 500×470 mm. Sunt calibrate la 26 mm grosime, lipite în presă cu elemente transversale pe capete. Nu știu pentru ce au fost fabricate, omul care le deține spune că se ansamblau câte 6, pentru a compune un blat mai mare.

Indiferent de destinația lor inițială, aceste semifabricate din fag pot constitui elemente pentru alte proiecte dacă dimensiunile sunt utile. Știm cu toții că prelucrarea primară este partea cea mai anevoioasă, timpul în care ajungi de la scândură netivită la semifabricat consumă timp și efort. Cu piese plane, calibrate, cu margini paralele oricine știe să fie tâmplar.

Prețul cerut este de 45 de lei/buc, TVA inclus, NEGOCIABIL !

blaturi de fag - semifabricat calibrat

Poate îi fac un bine celui care vinde aceste semifabricate, poate celui interesat să cumpere, o parte sau toată cantitatea … nu știu. Poate e scump, însă uneori oportunitatea întrece costul. Numărul de telefon la care puteți ”târgui” cu proprietarul este – +40 753 336 917 – Sandu Mircea.

Mi-amintesc când am scris despre poarta maramureșeană care se vindea la preț de chilipir, după ce a fost vândută au sunat și cerul mulți relații, dar tardiv.

Ca număr sunt așa : 500×470 mm =340 buc și 500×420 mm=160 buc. Am primit și transmis informația exact cum am primit-o. De la Baia Mare nu pot verifica veridicitatea, însă la cum mă pricep eu la oameni cred că este pe bune, chiar așa.

Aveți numărul de telefon mai sus, cine e interesat poate lua legătura direct.

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

blaturi de fag - semifabricat calibrat
8 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.