Set de mobila antica

mobila pictata

Un set de mobila antica absolut superb, fabricat în secolul XIX, pe vremea construcțiilor megalitice din metal, cum este și turnul Eiffel.

Daca aveti rabdare si timp, in online puteti gasi piese de mobilier vechi cu mai mult succes decit bătând usile magazinelor de profil. Nu sariti pe taste si sa sperati la lovitura secolului, fiti absolut convinsi ca obiectele cele mai valoroase nu ajung sa vada macar lumina blitzului si se tranzactioneaza printr-un telefon si o recomandare de la cineva de incredere. Altfel, daca devin publice … scade pretul. In online se promoveaza „mid-class furniture”.

Am gasit si pot sa va arat cu mare placere un set din 1870, de provenienta germanica. Setul contine o sofa, cinci scaune tapitate cu catifea albastra, o masa rotunda, doua servante de perete cu sertare mari si un cabinet de colt cu doua usi. Linkul original.

Decorul e realizat prin litografiere pe hartie iar decorul reprezinta pasarea paradisului, fluturi si flori.

set mobila antica
Set mobila antica
set mobila antica2
Set mobila antica

set mobila antica8

set mobila antica

set mobila antica german de vanzare pe internet

set mobila antica german de vanzare pe internet

set mobila antica german de vanzare pe internet

set mobila antica german de vanzare pe internet

In postarea originala scrie „VANDUT” !!! însă cu siguranță că timpul și răbdarea de a căuta online vor fi răsplătite dacă intenționați achiziția unui set de mobila antica similar cu cel prezentat aici. 1stdibs.com este o resursă valoroasă unde găsiți piese de mobila antică autentice, pentru care valorile sunt compuse din cifre ce greu pot fi scrise de către un muritor de rând. Valoarea lor este dată de felul în care au fost păstrate, restaurate sau de unicitatea sau singularitatea numărului în care mai pot fi găsite.

Am apreciat opțiunea de livrare cu mănuși albe, ceea ce implică ambalare, transport, descărcare, montaj și chiar amplasarea la cerere pentru fiecare piesă comandată. Costul este pe măsură, desigur, însă reprezintă doar câteva procente din valoarea mobilierului.

Cu drag de moda veche

Am publicat odată un ghid de vânătoare pentru mobilă antică pe Ebay. Merită citit.

mobila pictata
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.