Set de terasa din stejar finisat în culori diferite

mobilier de terasa set de masa cu scaune pentru terasa

Recent am acceptat o comandă pentru un set de terasa format din masa din lemn masiv Britain de 240 cmx100cm și cu 10 scaune model Dijon, fabricate la fel, din stejar. În urma publicării imaginilor din articolul Set de terasă complet din lemn de stejar mi-a fost mult mai ușor să exemplific rezultatul final. Referirea la un aranjament final, face cât o carte de explicații, dacă vezi imaginea deja ai o perspectivă foarte clară a ceea ce poți obține când alegi să combini aceste două modele.

Masa din comanda recentă va fi finisată în două culori complementare pentru a se asorta cu culorile existente în acest moment pe terasă, lemn de brad în culoare deschisa ( eu o asociez de obicei cu nuanțele de miere) + o culoare închisă. Blatul mesei va fi Corn Antik Natur Effect, iar structura de picioare Basic Oak. Interesantă a fost opțiunea viitorilor proprietari de a cere finisarea celor 10 scaune în 2 culori, după cele folosite pentru masă, 5+5. Se pot face diverse combinații de aranjare la masă și am convingerea că finalul va fi surprinzător. În plus, fiecare scaun va fi echipat cu o perniță din burete, îmbrăcată în stofă, care de asemenea va fi 5+5, maro deschis și maro închis. Proprietarii vor putea jongla cu aranjamentele după voie. Se pot așeza toate scaunele pe o parte, într-o culoare sau se pot intercala câte unul de o culoare, altul de culoare diferită.

Abia aștept să pot fotografia finalul și să vi-l prezint.

De aceea, anterior imaginilor cu setul din comandă, vă voi arăta o imagine pe care am găsit-o pe un site american și care mi-a atras atenția.

mobilier de terasa
set de masa cu scaune pentru terasa

Faptul ca masa și scaunele sunt finisate în 2 culori, schimbă total percepția întregului aranjament. Îmi aduc aminte că am mai prezentat într-un articol imagini cu aranjamente de mese și scaune la care finisajul era viu colorat. Sistemul rotativ Lazy Susan sau Mary pentru mesele rotunde Articolul trata subiectul sistemelor rotative din centrul mesei, în stilul de servire asiatic, dar cei mai mulți cititori care mi-au scris referitori la imagini au remarcat culorile diferite pentru fiecare scaun.

Nu vi se pare neobișnuit? Ați văzut așa ceva la cunoscuții voștri acasă? Nu prea cred, suntem plătitori tributari ai unor concepte înrădăcinate care ne rețin sau ne îngrădesc opțiunile pe care le putem lua în calcul. E adevărat că nici magazinele de profil sau designerii de interioare nu pun pe masă astfel de ”ciudățenii” convinși cumva de profilul conservator al alegerilor celor care într-un final, le plătesc. Cine are chef să încerce să instruiască gusturi pentru un public reticent, riscând să nu își câștige banii din luna aia?

Eu sper să reușesc să vă modific percepția și prezentând astfel de idei să deschid apetitul celor care pot și vor să încerce și altceva.

Am fabricat și noi – Dulăpior de terasă din stejar

Vine vremea statului în curte, pentru cei ce au casă sau la grădină, pe un set de bănci și masă rustice. Vă doresc să aveți vreme să vă bucurați de tihna odihnei, să evitați excesele culinare și să considerați timpul petrecut la iarbă verde, în natură ca timp de încărcare sufletească și relaxare.

Ca și în imaginea de mai jos:

set gradina masa banca scaune
set de gradina la umbra unui copac

Cu drag, de vreme bună și relaxare.

Idei frumoase de amenajare a meselor de grădină cu butoaie – Decor rustic cu butoaie

sau pentru soluții de la noi pentru terase – Set de terasa complet din lemn de stejar

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
set gradina masa banca scaune
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.