Seturi diferite de scaune va permit schimbarea stilului de amenajare a dining-ului

masa rustica cu scaune cu dubla tapiterie

Oameni buni, imaginile fac cat o mie de cuvinte, iar schimbarea stilului de amenajare se povestește cel mai bine în senzații vizuale. Deci, e simplu, si veti vedea cand spun simplu ca nu exagerez. Merita sa platiti banutii aceia (cand puteti) unui designer de interioare. Sa intelegi din cuvintele putine ale clientului care spune asa cum stie el ce isi doreste, si el, designerul sa deduca dintr-o exprimare poate defectuoasa ce-si imagineaza de fapt clientul, e un dar cu care nu multi oameni sunt inzestrati.

Pe bune, e atat de frumos ce poti face cu imaginatie fara sa renunti la confortul, durabilitatea si stilul clasic ce definesc mobila din lemn masiv.

Simplu, este. Schimbi setul de scaune si decorul si Voila !!! Alta amenajare, alt aspect, alta infatisare pentru același spațiu. Pastram masa din lemn masiv si schimbam scaunele in imaginile ce urmeaza si va las pe voi sa estimati efectul produs de schimbarea stilului. Acest model de masă și scaunele sunt fabricate si comercializate de americanii de la Potterybarn.com, pe care îi apreciez enorm și de unde îmi culeg inspirația continuu.

Cel mai apropiat model fabricat de noi este modelul Britain sau Farmer, deși m-aș încumeta să recomand și modelul Rustic. Le găsiți pe toate la adresa www.mobelamadeus.ro

Masa rustica cu picioarele in X

masa rustica cu scane visinii
Aspect neconventional

masa rustica cu scaune cu dubla tapiterie
Aspect sofisticat
Masa rustica cu scaune din impletitura de ratan
Aspect casual
masa rustica cu scaune elegante schimbarea stilului
Aspect somptuos – schimbarea stilului
masa rustica cu scaune retro - schimbarea stilului
Aspect retro – schimbarea stilului
Masa rustica cu scaune tapitate cu piele ecologica - schimbarea stilului
Aspect elegant – schimbarea stilului

Photo credits goes to potterybarn.com

Cu drag, de inspiratie si creativitate.

Update 2018 Masa Xenia a intrat în portofoliul nostru și este o replică a acestui design. Nimeni nu poate pretinde că deține exclusivitatea unei forme atât de universale, soluția tehnică de a construi masa, cu siguranță nu are brevet de invenție, iar fiecare producător poate să se exprime cum consideră că este cel mai potrivit. Masa Xenia, echipată cu banci din aceeași familie poate fi alegerea ce să schimbe radical amenajarea ta.

masa in stil medieval model Xenia
Masa Xenia
7 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →