10 bai imbracate in lemn masiv

amenajarea baii

Sa alegi bai imbracate in lemn ca decor interior pentru amenajarea interioara e nevoie de curaj dar și de un simț estetic și o inspirație desăvârșită pentru a nu transforma totul în Kitch.

Lemnul este un material uimitor,” eco –friendly”, are un aspect bogat, elegant si aduce confort si caldura in orice spatiu. Dar poate fi  el utilizat in proiectarea unei bai, datorita aburilor si a apei? Da, cu straturi impermeabile moderne, totul este posibil!

Aruncati o privire la urmatoarele amenajari de bai, in care designerii  au utilizat acest minunat material. In primul rand, e la moda mobilierul pentru baie din lemn – cazi sau chiuvete – arata foarte relaxant, te duce cu gandul la un SPA de lux. Panourile din lemn sunt, de asemenea, utilizate pentru podele si pentru a face atmosfera atat de primitoare! Utilizati lemn si de piatra, daca doriti,  si puteti sa creati stiluri diferite: modern, rustic minimalist. Succes in crearea unui SPA in propria casa!

baie spa

dualap din lemn pentru baie

baie cu lemn masiv - bai imbracate in lemn

baie cu lemn - bai imbracate in lemn

Pentru cei foarte deciși în acest sens este necesar să angajeze lucrarea cu un profesionist. Particularitățile unor bai imbracate in lemn impun utilizarea unor proceduri de prelucrare și tratare a lemnului mult elevate față de spațiile unde umiditatea nu creează atâtea bătăi de cap. Lemnul masiv și diferențele de saturație de apă din spațiul care îl înconjoară sunt 2 aspecte care trebuie abordate cu nespusă grijă, considerând cea mai defavorabilă situație ca fiind cea mai des întâlnită.

Lemnul tratat termic, printr-o carbonizare fără flacără sau lemnul din pădurile tropicale unde umiditatea este aproape de saturație sunt 2 opțiuni de luat în seamă, cu mențiunea că ambele afectează bugetul în mod considerabil.

baie din lemn in stil minimalist

baie rustica

baie rustica cu lemn

baie ecologica - bai imbracate in lemn

Exemplul de mai sus poate părea deplasat, poate că doar contextul întregii case poate salva această amenajare, din categoria bai imbracate în lemn, de la a deveni ostentativă. Tematica unei amenajări trebuie să aibă contrapondere. Este important să accentuăm zone, prin simplificarea altora.

chiuveta din lemn masiv

baie din lemn - bai imbracate in lemn

Catalog mobila lemn masiv mese scaune stejar

amenajarea baii
9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bun venit Edina !

  2. #2 Comentariu nou

    Sunt super…