Shin și Tomoko Azumi – Folding ‘Table=Chest’

design Azumi

Piesa de mobilier creată de Shin și Tomoko Azumi se numește Folding ‘Table=Chest’ și a fost imaginată în 1995. A fost produsă de mai mulți fabricanți în baza designului original, ajungând să fie vândută la licitații sau fiind prezentă în oferta curentă din diverse magazine online.

roethlisberger chest 01 zoom
Shin și Tomoko Azumi - Folding 'Table=Chest' 17

Imaginea aparține și este preluată de pe site-ul Smow.com unde RÖTHLISBERGER ca producător a dat viață acestei creații. Shin și Tomoko Azumi au mai multe creații care au câștigat diverse premii internaționale de design. Piesa Folding ‘Table=Chest’ poate fi și măsuță de cafea și noptieră și dulăpior, depinde unde stă și cum vrea cine o are să o folosească. S-a folosit avantajul balamalelor îngropate și stabilitatea trunchiului de piramidă.

smow table chest
Atâta costa, discount 3% pentru plata integrala in avans – 5-6 saptamani termen de producție

Apreciez în mod deosebit stabilitatea în ambele poziții, date de îmbucarea lemn pe lemn, evitând punctele de stres al forțelor doar în șuruburile balamalelor. Pentru cei care urmăresc modularitatea și utilizarea spațiului la minim, o astfel de piesă de mobilier poate deservi mai multe funcții, ocupând un volum redus. Pliată este spațiu de depozitare, cu 2 sertare și două polițe, desfăcută este o măsuță de cafea.

design Azumi
design Azumi

Shin și Tomoko Azumi sunt născuți în Japonia și educați peste tot prin lume, dar mai ales în UK, unde și-au stabilit sediul central al casei de creație și design. Cred că indiferent de naționalitatea lor designerii găsesc o rampă de lansare la Londra. Am scris despre Antonio Meze și căștile produse la Baia Mare – Meze Audio – Casti audio Hi-Fi pentru un sunet complet

Casti Meze Audio din lemn
Casti Meze Audio din lemn

Toate distincțiile acordate muncii familei Azumi le-au permis să rămână în zona de creație, departe de producție, dar curtați pentru materializarea comercială de companii producătoare. Este un mod de eficiență economică cu care nu suntem obișnuiți în România, și folosesc acest prilej, prezentând această piesă de mobilier, pentru a exemplifica unde poate duce recunoașterea internațională.

Un alt exemplu românesc, Șezi este cel mai apropiat demers similar în domeniul mobilierului, am scris despre ei de când s-au apucat de treabă și se pare că le merge bine, am notat de-a lungul timpului un parcurs de avans pentru casa de design stabilită lângă Cluj Napoca

Centenar – SEZI și ceasurile TISSOT

tissot editie limitata centenar romania 1

Avem pionierat, drumul descris de designerii consacrați ca și familia Azumi poate fi parcurs și în Europa de Est. Vă asigur că cunosc mai multe exemple de produse cvasi-anonime în România și care sunt la mare căutare în afara țării.

Cu drag, de frumos și ingeniozitate.

design Azumi
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.