Simplu de tot … amenajare cu scaun Simply

masa cu 8 scaune Dinning cu set de masa si scaune Simply si Cello combinate

Uite așa reeditez articolul scris anterior despre scaunul Cello –Scaun din lemn model Cello– , în care menționam ce greu este să prezinți corect din fabrică un produs. Daca am fotografiat scaunul Simply separat de o amenajare alăturat unei mese, într-un cadru similar cu ceea ce va fi propria ta amenajare de acasă, atunci sunt sigur că nu ai reacționat foarte încântat de forma acestui scaun deosebit de elegant, prin simplitate.

scaun de lemn simplu
scaun Simply

Simplitatea, despre care am scris anterior de nenumărate ori, este greu de atins pentru că designul trebuie să diferențieze ce anume să pună și ce să scoată din esteticul unui scaun pentru a-l elibera de componentele nefuncționale cu destinație din sfera designului, dar să dea elementelor utile un aspect frumos, tocmai prin eficiența simplității. O curbă, o muchie, alăturarea unor elemente simple într-un mod inspirat, un element constructiv evidențiat sau doar fibra lemnului prezentată într-o lumină deosebită sunt caracteristici estetice ce pot face diferențe uriașe în designul scaunelor.

Combinațiile reușite de culori, ale lemnului sau ale tapițeriei cu lemnul sunt iar piese ale unui domino uriaș pe care designerul de spații interioare le poate regla și combina într-un rezultat neașteptat de fericit.

Modele de scaune diferite pot fi alăturate, s-a renunțat de o vreme la respectarea aceluiași tip de scaun pentru o masă, este de notorietate ideea de a folosi fie tipuri diferite dar complementare, fie finisaje diferite. Orice modificare, fie chiar doar de tapițerie, jonglarea cu stofe sau piele de culori diferite, iscusit alese este iarăși o soluție de evitare a monotoniei care aduce plusul necesar de unicitate al casei tale, chiar daca folosești modele de serie.

Mai jos aveți scaunul Simply imortalizat în diferite aranjamente, cu efect surprinzător, după părerea mea.

Pentru masă poți folosi modelul –Așa arată masa Provence expusă la Munchen sau –Masa din lemn masiv, un topmodel sub lumina reflectoarelor

scaun simply si scaun Cello
Dinning cu set de masa si scaune Simply si Cello combinate
scaun simply si scaun Cello
Masa extensibila cu 6 scaune Simply
scaun simply si scaun Cello
Masa rectangulara cu 6 scaune Simply

Cu drag, de simplitate !

scaun de lemn simplu
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.