Smart bed light – lumină activată la mișcare

smart bed light

Smart bed light este un gadget deștept, făcut de cineva care are un mare respect pentru cei din jur. Gândiți-vă cum e când în timpul nopții, partenerul se ridică din pat și vrea să meargă la baie sau să liniștească copilul, care se află în camera lui. Se trezește, se dă jos din pat, iar când atinge podeaua, o lumină discretă se aprinde de sub pat. De câte ori nu v-ați ridicat în grabă sau v-ați lovit în colțul patului sau al ușii? Sau v-ați împiedicat de papucii de casă lăsați la întâmplare?

Ori se trezește noaptea copilul dumneavoastră. Somnoros, cu ochii închiși, poate după un vis urât, își dorește să meargă în camera părinților… Cum se dă jos din pat, o lumină dulce îl ghidează și pe el către locul unde își poate găsi alinarea.

smart bed light

Asta face smart bed light, strălucește automat când te dai jos din pat. De asta spuneam că a fost făcut de cineva care are mare respect pentru cei din jur. Pune binele și confortul celuilalt, pe primul loc.

Aceste lămpi sunt sigure, stabile și ecologice. Ele consumă foarte puțină energie, produc emisii scăzute de carbon și nu generează radiații. De asemenea, nu sunt dăunătoare mediului sau oamenilor.

S-ar putea să îți placă și: Lampă/Sculptură din lemn – marca Paul Foeckler

Din căutările mele, a rezultat că există mai multe tipuri de astfel de smart light. Cele pentru pat se montează sub pat și au un cost relativ redus, din punctul meu de vedere. Găsiți online diverse soluții, cea prezentată de mine aici și-a pierdut link-ul online. Sper ca măcar cel din Youtube să funcționeze.

Însă din ce am văzut, astfel de dispozitive pot fi instalate pe diferite obiecte, cum ar fi: biciclete, mașini, bărci. Pot fi folosite pentru a indica ieșiri de urgență, case, magazine, tot ce vă trece prin cap. Mai important, benzile care luminează noapte nu te deranjează pe timpul zilei…

Mie mi se par geniale și mărturisesc că nu știam de existența lor până acum. Nici nu m-aș fi gândit la o astfel de soluție. Vouă cum vi se pare?

smart bed light

smart bed light

smart bed light

smart bed light
4 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.