Suedezii, oamenii cu casele frumoase!

casa alba casa suedeza vedere de ansamblu

Nu m-am gandit de o vreme buna la casele suedeze si sincer, mi-a fost dor de ele! Promit ca odata in viata voi locui intr-o casa cu spirit nordic, ca sa nu spun ca am trait degeaba.

Suedia, dupa mine, este tara oamenilor cu case frumoase! Dar suedezii sunt oameni rai! De ce? Pentru ca toate aceste case superbe le posteaza pe tot internetul si ne fac in ciuda cu ele! Intr-un fel ii inteleg, cu astfel de case si eu as umbla numai cu nasul pe sus si numai in cercuri pline de oameni cu case frumoase.

Dar, dragi mei cititori, m-am indragostit! M-am indragostit de casa pe care urmeaza sa o vedeti, din prima. Pentru aceasta casa aproape ca as face orice. De cand am  vazut-o simt nevoia de a face cele mai frumoase gesturi pentru omenire, doar ca sa merit si sa primesc drept rasplata aceasta locuinta!

Daca mi s-ar cere, as renunta la dulciuri, la bomboane, nu as mai dormi pana tarziu, nu as mai manca in camera si poate, dar numai poate, as renunta la inghetata…toate pentru aceasta extraordinara casa.

Sunt hotarata! Ma voi aproviziona cu mult inalbitor si detergent, si voi duce o viata relaxata si fericita!

casa din lemn suedezii la ei acasa

design suedez

design suedez suedezii la ei acasa

design suedez

design suedez

design suedez suedezii la ei acasa

design suedez suedezii

Suedezii n-au nimic aparte față de Balcani, la ei e mai tot timpul frig, în rest am putea să fi mers în aceeași direcție și noi. Poate ne-a influențat prea mult Fanarul, ori n-am îndrăznit să refuzăm epatarea când am scos capul din nevoi. Am cunoștință despre români plecați în Suedia care se înțeleg cu suedezii de parcă ar fi fost acolo de când lumea.

Ne este firesc și ușor să adoptăm frumosul, am putea oare face asta și fără să mergem cu valul, așa doar de capul nostru?

Eu încă am speranțe, că generația ce vine va putea schimba ceva.

casa alba
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Felicitari pentru promovarea celor din Pancota . Povestea trebuie sa mearga mai departe.
    Personal am reconditionat la nivel de amator scaune curbate ce au avut sub sezut marca ,,Pancota Arad”. Sunt foarte rezistente.