Sufrageria ta – cum îi faci un desing atrăgător

sufrageria

Sufrageria ta poate fi locul în care petreci cel mai mult timp acasă. Ori poate fi pe locul următor după bucătărie. Și dat fiind faptul că stai atât de mult cu ea, probabil simți nevoia să îi aduci modificări din când în când. Modificările pot avea legătură cu felul în care accesorizezi mobilierul sau cu schimbarea sa completă.

sufrageria
În catalogul nostru de mobilă pe care îl puteți vedea pe mobelamadeus.ro, avem expus setul de living pe care îl vedeți în imaginea de mai sus. V-am mai arătat noi ce lucrări facem pentru cei care ne solicită, iar Călin vă spune uneori secrete sau întâmplări din culise. Totul pentru a vă fi cât mai de folos dumneavoastră!

Ce alegi să pui în sufrageria ta?

– O canapea comodă, probabil însoțită de două fotolii dacă ai loc.

– O măsuță de cafea, cu un raft discret pe care să așezi o carte sau o revistă.

– Un televizor, poate un sistem audio, pentru serile cu filme sau meciuri.

– Un dulap, rafturi sau etajere.

– Un covor, o plantă.

Lipsește ceva?

Cele enumerate par să fie alegerile noastre standard. Ce ne deosebește, e ce alegem să cumpărăm. Suntem prea săraci pentru lucruri ieftine! Îmi spun asta de fiecare dată când am nevoie să achiziționez ceva. Mărturisesc că și vremurile în care trăim, și contextul economic și chiar politic mă preocupă, asta face să fiu precaută.

Marketingul înseamnă să-l faci pe om să cumpere un lucru de care aparent, nu are nevoie. Mizeză mult pe faptul că gusturile noastre se schimbă, la fel de des cum o facem noi. Astfel, piesele de rezistență, ideea de bază, trebuie să fie bine aleasă. Mă refer aici și la mobilierul pe care îl alegem pentru livingul nostru. Deci, te uiți de mai multe ori, pentru a alege bine o dată!

Succes să aveți când vine vremea schimbărilor!

sufrageria
sufrageria
sufrageria
sufrageria

6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.