Idei pentru a construi un bar la tine acasă!

bar

Dacă îți place să fii înconjurat de prieteni și familie sau dacă îți place să inviți oameni în casa ta, mă gândesc că un bar ar fi o idee bună pentru tine. Nu o spun ca idee de afacere, ci mă refer la acel bar în jurul căruia ne adunăm la petreceri pentru zâmbete și povești. Se spune că nu există un catalizator social mai bun decât alcoolul, consumat cu măsura, evident, și nu știu dacă ați observat, dar parcă dacă ieși în oraș sau mergi la o nuntă, toată lumea se adună lângă barman. De cele mai multe ori, barmanul e sufletul petrecerii.

A fost o vreme când s-a pierdut ideea de socializare în grupuri mari, lumea a devenit mai individualistă, mai obosită, iar mesele mari în familie sau cu prieteni sunt tot mai rare. Sigur auziți oamenii în jur spunând că se văd cu cei dragi la nunți sau la evenimente mai triste. Încet, încet, cei care nu au fost prinși în hora obligațiilor de familie, the single ones, au restabilit acel obicei al întâlnirilor, al socializării, fără nevoia unui motiv anume.

bar

Dacă într-o vreme asta presupunea pregătire multă, gătit de aperitiv, fel de bază și desert, acum ne mulțumim cu mai lejer și mai puțin. Ori comandăm! Iar alegerea băuturilor s-a rafinat.

Într-o vreme, mobilierul care forma barul din casă mi se părea inutil, un spațiu pierdut. Dar azi pare că îl regăsesc cu drag. Se apropie sărbătorilor, suntem în casă nouă, nu invităm lumea la masă, fiind fiecare plin de felurile gătite acasă. Dar un pahar de vorbă, însoțit de unul de tărie (mai tare sau mai slabă, dacă mi-e permis să-i spun așa 🙂 ), sunt obligatorii pentru a păstra legătura cu cei apropiați.

Citește și: Buturugile – o alternativă pentru măsuțele de cafea

Iar eu mă gândesc că așa cum ai nevoie de bucătărie să gătești, la fel ai nevoie de un bar în casă pentru a prepara băuturile. Observați că n-am zis că e un loc bun unde se pot retrage băieții, iar fetele să rămână la masă, e complet inclusivă ideea! Rămâne să-i facem loc!

Cu drag de apropiere!

 

bar

bar

bar

bar

bar

bar
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.