Suport de mobil – pentru orice situație

Telefonul mobil, smart cu touchscreen, nu Nokia 6310i, trebuie imperativ să fie în imediata proximitate a deținătorului, chiar și ... la toaletă

suport de mobil

Mă detest să scriu despre asta, despre un suport de mobil, eu nu voi avea nevoie de el, dar sunt convins că nu-s nebuni toți aceia care pun la vânzare astfel de produse pentru achiziție. Principiul este vechi, nu ții pe tarabă ceea ce nu se vinde.

Sunt printre cei demodați, nu folosesc telefonul mobil ca device smart decât pentru emailuri sau maps, în rest accesez un calculator pentru a-mi feri ochii de chiorâtul în timbrul de ecran.

Mă lupt cu morile de vânt și în familia mea, cerând înlocuirea telefonului cu un monitor de desktop, de care dispunem cu toții, însă e în van. Se pare că atracția mijirii ochilor într-un ecran de mici dimensiuni este fatală și atinge mare parte dintre cei ce dețin un device mobil.

N-aș fi scris dacă nu vedeam imaginea asta :

suport de mobil

Și la budă merge mobilul cu cei mai mulți dintre noi, indiferent de miasmele alimentelor cu conținut bogat de fier. Baia mai are un loc în care e necesar un suport de mobil:

suport de mobil

Dacă tot sunt waterproof, să le folosi tot timpul. Am văzut un studiu despre anxietatea resimțită de cineva care primește mesaje, aude bipurile și nu poate vedea ce e, nu poate citi mesajul sau vedea poza ce tocmai s-a anunțat că e în contul de social media sau social chat-urile instalate pe telefon.

Am ajuns să avem nevoie de suport pentru mobil și la școală, chiar din clasele primare. Sunt printre părinții copiilor nedreptățiți de soartă și care nu face cum fac ”toți ceilalți părinți”. Mai rezist un pic, n-am șanse să mă eschivez prea mult.

Așa arata un suport pentru mobil de clasă de școală:

suport de mobile

Am răsfoit internetul și m-am întâlnit cu imaginea asta, care în perspectiva și puterea mea de înțelegere chiar este un suport de mobil, mai degrabă un organizator de birou, pentru a restrânge suprafața ocupată cu obiectele de birou. Vremurile când se ofereau seturi de birou cu suporturi de călimară, stilou și pix sunt apuse demult, nici vintage nu mai sunt, ci antice.

suport din lemn pentru mobil

Aniversăm curând 10 ani de existență online, mă gândeam la niște Give Away-uri, cu sigla StejarMasiv, însă din punctul de vedere al audienței, cred că cele cu montare pe faianță sunt muuult mai apreciate. Nu mi-aș dori să duc imaginația la cote maxime și să creez scenariul de a sta de vorbă cu un viitor client, așezat pe ”tron” cu mobilul în mână și amintindu-și de catalogul nostru de mobilă după inscripția de la suportul de hârtie igienică.

Dar ce vorbesc eu aici … unii ar spune că o reclamă reușită este cea care se înfige în atenția viitorului client, în momente vulnerabile.

Poate dau idei unora, eu sigur mă voi eschiva de la a intra în spațiul intim pentru reclamă.

Cu modelele de mai jos mai merge, să faci ceva haios sau util ca suport de mobil.

O duminică frumoasă, sper să ieșiți la zăpadă, dacă aveți.

suport cu spațiu de cablu de incarcare
11 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.