Tapetul cu aroma – răzuiește și miroase

tapetul cu aroma

Deși pare gândit pentru cășuța din turtă dulce a vrăjitoarei, tapetul cu aroma există în realitate! Nu e un tapet dat cu parfum, ci este un tapet creat pe ideea de răzuiește și miroase. Mai țineți minte cum miroseam parfumurile în revistele Oriflame sau Avon, demult, demult, pe vremea când nu erau mostre în sticluțe mici, nici sticle de testere?

Tapetul cu aroma a fost gândit de Michael Angelo și produs de Flavor Paper, o companie din New York care și-a propus să reinventeze felul în care privim noi tapetul și să-l distanțăm pe acesta, de părerea că e de pe vremea bunicii. Nu că bunica noastră nu ar fi fost o persoană cool. 🙂 Pe siteul lor se găsesc o mulțime de modele, cu teme diferite, inspirate de tot ce e frumos în jurul nostru, Probabil, dintre toate, cel mai apetisant e tapetul cu aroma. Aruncați o privire!

Imaginile de fundal sunt printate folosindu-se micro capsule cu uleiuri parfumate. Eixistă 3 variante: banană, cireșe și citrice. Dacă nu vă place ideea de tapet cu aromă, dar vă plac imaginile viu colorate, producătorul oferă posibilitatea cumpărarii tapetului și fără arome.

Tapetul cu aroma răzuiește și miroase, îmi tot vine să zic răzuiește și câștigi, folosește o tehnică dezvoltaată de compania 3M în anii 1960.  Designerii din America sunt înebuniți după acest produs și mulți dintre el l-au ales pentru casa lor. Tommy Hilfigher a ales toate cele trei modele pentru băile din casa lui Miami, Dita Von Teese a comandat special un tapey cu cireșe printat pe un fond violet, iar Elton John a ales tapetul cu banane. 🙂

Imagini gratuite de rezolutie mare poți găsi în biblioteca WordPress.

Mă gândeam în timp ce vă scriam acest articol că cei care-l lipesc în casa lor, sigur economisesc banii cu lumânările parfumate, bețișoarele sau alte odorizante de cameră. Există multe motive care ne pot îndemna să alegem tapetul, precum există multe motive care ne-ar spune nu. E clar că pentru cei mai mulți dintre dumneavoastră, ideea de perete atât de colorat le cam taie pofta de mâncare. Eu cred că aș saliva într-una după cireșe, doar să le văd zilnic, apoi, dacă aș simți și mirosul lor …

tapetul cu aroma

tapetul cu aroma

tapetul cu aroma

 

tapetul cu aroma
3 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.