Târg de business pentru antreprenori urbani la București

antreprenori

În acest sfârșit de săptămână are loc la București un târg de business pentru antreprenori urbani. BBC Fair #1 este organizat de Bucharest Business Club, iar aceasta este prima ediție a acestui eveniment. Organizatorii și-au propus să aducă la un loc produsele și serviciile furnizate de antreprenorii locali, într-un spațiu inedit, la ATOM.

Târgul se deschide mâine, de la ora 11.00 și poate fi vizitat până seara la ora 20.00, iar Duminică între orele 11:00 – 18:00. Vor fi două zile de workshop-uri pe teme de business şi social media, precum și șansa de a întâlni alți profesioniști. Dacă vreți mai multe informații despre brandurile participante și program, v-am pus mai sus linkul către evenimentul de pe facebook. De la distanță, pare foarte interesant.

Dacă vă întrebați cum am aflat noi, din îndepărtata Baia Mare, despre acest eveniment, vă spunem acum. Unul dintre participanți este un prieten de-al nostru, harnic antreprenor cu ale cărui produse v-am bucurat deja. E vorba de Buturuga Design, prin Ciprian Marcu, cel care dezvoltă acest brand. Ciprian ne-a anunțat că va participa la acest târg pentru antreprenori urbani, și nu numai atât, ne va trimite și imagini de acolo. L-am mandatat pe el să ne fie reprezentant.

antreprenori

”Filozofia atelierului BUTURUGA DESIGN nu este despre lucruri, este despre povești. Creațiile provin din starea naturală a materilor, cărora le dau o altă utilitate. Materialele pe care le folosesc sunt recuperate și pot fi uneori greu utilizabile, dar au întotdeauna o putere pregnantă pentru a crea povești. Inspirați de natură, formele, volumele și liniile sunt păstrate într-o estetică pură. Există o tendință de uniformizare, la nivelul societății. Tocmai asta încercearca să faca la «Buturuga Design», să iasă din tipare și să aducă pe piață produse unicat sau în serie limitată.”

Acum dacă reușesc sau nu, asta ne puteți spune dumneavoastră, vizitându-i la BBC Fair #1. Tot acolo vă puteți întâlni și cu alte branduri participante: : Rawlicious22, Bluzat, Vals Personal Florist, Teto, @odiseea sailing Thedate, Bucharest Business Club, Maestoso, Momentos, My Secret, KOON, FormTex Friend of Friends.

Vă place ce program v-am făcut pentru weekend?

antreprenori

antreprenori

antreprenori

antreprenori

antreprenori
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.