Texturi și imagini stock cu lemn

texturi lemn Texturi Dreamstime – www.dreamstime.com

Spațiul online este gazda mai multor manifestări ale spiritelor întreprinzătoare, iar fotografii, amatori sau profesioniști au locul lor extrem de bine primit și apreciat. Fibra lemnului, prin specii diferite și texturi din cele mai nebănuite acupă o nișă extrem de apreciată. Aparatele digitale surprind detalii pe care nici ochiul nu le percepe.

De când cu fotografia digitală, nu mai vorbim că se termină filmul sau despre developare, decât foarte rar. Adobe Photoshop sau Corel Draw fac legea în domeniul imaginilor digitale, cred că reclama de la Dove, cu retușarea chipului de femeie ce apare în panoul publicitar este edificatoare la ce și unde s-a ajuns.

Tradiționalul lemn, textura lui, imaginile cu fibra lemnului, sau noduri și crăpături, garduri, blaturi, copaci solitari sau pădurea, orice ați putea imagina referitor la lemnul natural, este un segment foarte actual și apreciat și chiar dacă stejarul acum are imaginea formată din pixeli, fotografierea și interesul asupra acestor imagini este extrem de ridicat.

texturi lemn
texturi Graphic Stock – http://www.graphicstock.com

Oameni care au prevăzut această tendință, care au înființat site-urile de imagini stock, adică pe bani, cu biblioteci vaste și cu mii de contribuabili, au un succes real, iar sumele vehiculate prin aceste site-uri sunt impresionante.

Bucuria de a fi român ne face să notăm cu mândrie faptul că unul dintre primele site-uri de pe planetă care activează în această nișă, www.dreamstime.com este unul construit de doi români. Suntem ante-mergătorii unei industrii și avem reprezentanți ai mediului online foarte valoroși, cu rezultate mai mult decât notabile, dar care preferă să nu devină prea publici și nici nu epatează succesul meritat pe care îl au. Dacă am înlocui știrile de la ora 5 cu astfel de menționări ale conaționalilor, care realizează pe forțe proprii, dar mai ales pe inteligența, ambiția și determinarea personală, cred că am avea la nivel național o stare de optimism mai bună.

texturi lemn
Texturi Dreamstime

Cunosc oameni, pricepuți în fotografie și procesare imagini, români de-ai noștri, care pe post de contributori la aceste baze de date de fotografii, fac o treaba excelentă și câștigă un ban cinstit dintr-o pasine. Uite că și despre lemn se poate digitaliza, sub formă de texturi, de forme, de specii , peisaje cu copaci.

Se poate și chiar este recomandabil să punem în aplicare ceea ce Steve Jobs a recomandat. Muncește ceea ce îți place să faci, și atunci treaba ta nu va mai părea niciodată o corvoadă. Nu am reprodus exact cuvintele lui, ci traducerea mea adaptată.

Încercați să accesați cele două site-uri menționate în imaginile capture screen de mai sus, veți fi surprinși de imaginile pe care le găzduiesc.

Mobel Amadeus catalog online de mobila din stejar masiv
Texturi și imagini stock cu lemn 14

Îmi place nespus de mult când primesc imagini cu mesele livrate și oamenii menționează că sunt încântați de suprafața blatului de texturi și culori și de unicitatea piesei de mobilier pe care au achiziționat-o.

Chapeau!

texturi lemn
1 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Ținem aproape oameni buni, va fi loc oricând aici pentru munca voastră. Aștept site-ul să vă pun un link, să vă găsească lumea.
    Poate pe email si un set de dimensiuni si preturi … cine stie ce poate să iasă.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.