Trend Alert – Casa Ritei Konig

rita konig
acasa la rita konig

În articolele mele precedente, v-am mai vorbit de Rita Konig, o decoratoare și scriitoare britanica pe care New York-ul o găzduiește și pe care eu o apreciez extrem de mult. Toate proiectele ei sunt creative, ingenioase și întotdeauna cu un strop de umor britanic.

Astăzi, cu dor, m-am pierdut din nou prin munca ei, activitate care m-a costat câteva ore. Câteva ore pline de culoare, feminitate, stil și productivitate, pe care cu siguranța nu le consider risipite. Ba mai mult, m-au ajutat să îmi găsesc articolul de astăzi: „ Trend Alert – Casa Ritei Konig!”

Daca este sa răsfoim cele mai importante reviste sau blog-uri de specialitate, Rita scrie sau apare cu un nou proiect aproape în fiecare. Îi vedem zilnic lucrările, de la apartamente exclusiviste la mansarde cu aer boem, care ne inspira si ne motivează, dar cât de des avem ocazia să ne inspirăm chiar din decorul  casei ei?

Ei bine, cu ajutorul magnificului fotograf Todd Selby, avem șansa de a o cunoaște pe Rita Konig în intimitatea casei ei. Din punctul meu de vedere apartamentul ei din New York  sugereaza perfect tot ceea ce Rita transmite prin creațiile ei.

La Rita Konig acasa
casa Ritei Konig
semineu in casa ta
living room Rita Konig
elemente decorative pentru apartament
colt de citit
birou Rita Konig
bucatarie Rita Konig
colt de bucatarie
decoratiuni interioare Rita Konig
bucatarie Rita Konig 1
dormitorul lui Rita Konig
dormitor cu accent  britanic

Sursa

rita konig
13 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    The un nou inteles expresiei „Cap de lemn” :)).

  2. #2 Comentariu nou

    cit costa? de unde se pot procura?

  3. #3 Comentariu nou

    Am nevoie de cateva sfaturi pentru aplicarea, finisarea si lacuirea furnirului de nuc sau cires pentru a realiza un birou oval ca cel din imagine: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=701909283264084&set=a.10203666228444725&type=1&theater

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.