Fotoliu din piele distins pentru oameni distinși

fotoliu din piele Fotoliu din piele Hemingway

Numele acestui fotoliu din piele este Hemingway și ne duce cu gândul automat la celebrul scriitor care mai purta și numele de Ernest. Inspiră tihnă, degajare, îmbie la detașare, relaxare și o carte bună.

fotoliu de piele
Fotoliu din piele Hemingway

Dimensiunile sale sunt generoase și se pretează ca piesă solitară, amplasată de regulă aproape de bibliotecă. Modelul de bibliotecă Roma îi face pereche și de nuanță și de stare de spirit. Cei care apreciază acest model de fotoliu, fabricat integral cu piele, au cu siguranță veleități bonome, se prețuiesc și doresc să își permită să se respecte. Au și timpul și locul, poate nu în măsura în care își doresc să beneficieze de confortul oferit, dar cu atât mai mult acele momente sunt unice și foarte personale. Vă recomand un halat de mătase, cu batista la buzunarul de la pipt, o pereche de papuci de casă calzi și comozi, acompaniați de o duminică cu telefonul mobil închis și copii plecați în vacanță sau la bunici.

Se poate fabrica la comandă, informații la adresa Calin – vreau informații

fotoliu de piele
Fotoliu din piele Hemingway
fotoliu de piele
Fotoliu din piele Hemingway
fotoliu de piele
Fotoliu din piele Hemingway
fotoliu de piele
Fotoliu din piele Hemingway

Detalii si dimensiuni – Catalog

Fără îndoială că acest model de fotoliu din piele este o piesă de rezistență într-o amenajare și întreg aranjamentul interior trebuie să se conformeze unor standarde minime pentru a completa mai mult decât vizual și estetic designul interior. Fotoliul este punctul central pe care se pune accent și ocupantul lui ar trebui să corespundă prin prestanță și preocupări cu o amenajare interioară care trebuie să denote stil, clasă, preocupări intelectuale, poate chiar filantropice. Un trabuc și-un clondir de brandy bun completează normal un birou de lemn masiv de stejar, finisat în culori închise, totul scăldat într-o lumină discretă, focusată pe punctele centrale, printre care neapărat trebuie să fie și o bibliotecă. Prețul acestui fotoliu reflectă clar nivelul ridicat de calitate și cei peste 8 mp de piele folosiți în fabricarea lui, plus 400 de ținte decorative.

fotoliu din piele
Fotoliu din piele Hemingway

Cu drag, de modă veche, cu fotoliu din piele și-o carte.

fotolii din piele
5 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.