Vând mobilier din lemn masiv … orfan

mobila din stejar masiv corpuri cu pret redus

Am căutat variante de titlu, să fie și SEO friendly, să și înțeleagă lumea ce s-a schimbat pe blog, de ce au apărut piese de mobilier din lemn masiv cu preț în partea de sus a paginii.

masa din lemn - mobilier din lemn masiv
Masa rotunda D170 din stejar masiv – Vândută!

Conceptul de rarități descrie cel mai bine ceea ce se găsește în partea de sus a blogului www.stejarmasiv.ro. Sunt unicate sau în număr extrem de redus, piese de mobila din lemn masiv de stejar, capete de producție, ocazii de achiziție la prețuri mult reduse față de prețurile de listă.

Update 2018, Octombrie – Avem o masă mare, model Timor, fixă, 310×100 cu prețul redus cu 25% disponibilă pe stoc.

Magazinele online vând prin secțiunea de REDUCERI, PROMOȚII, LICHIDARE DE STOC. Am senzația că orice cumpărăm, suntem educați să o facem prin prisma ”discountului” pe care îl primim când alegem ceva în loc de altceva. Iar reducerea față de un preț normal nu are justificare provenită de la producător, ci mai degrabă produsul este perimat, trece termenul de garanție și se speră ca prețul scăzut va vinde în locul calităților produsului. Cumpărăm pentru ca este ieftin, nu pentru că este bun. Domeniul bunurilor de consum, cu durată extrem de mică sau redusă de viață, alimentele, electronicele, hainele, toate se vând prin acest fel.

Relativ recent am auzit conceptul de ”windows shopping”, adică plimbare și scanare a vitrinelor de magazine, pentru depistarea reducerilor sau a discounturilor.

Nu facem așa ceva aici, Nu oferim de dragul comerțului produse cu preț fals ridicat, discountat apoi și prezentat într-un final ca fiind mic. În segmentul de mobilier din lemn masiv fiecare piesă este de calitate ridicată, cu un cost justificat, fără defecte sau vicii ascunse.

Fiecare piesă este un ORFAN, s-a pierdut de lotul din care provine din varii motive. Pentru ca funcționăm de 20 de ani, un anume colț al halei a ajuns să găzduiască orfani din diverse loturi, rămași acasă pe motiv că n-au mai încăput în containerele de 40 de feets 2 piese pentru exportul în Canada, sau clientul german a solicitat schimbarea culorii unei piese în ultimul moment, fie sunt prototipuri pentru modele de gamă, multe motive, care nu implică nici un defect, produsul este nou, nouț.

Este rezultatul producției de serie, pentru mobila la comandă ar fi greu să existe astfel de surplusuri.

Multe magazine online au secțiunea BARGAIN, a cărei traducere mi-ar place să o folosesc, nu e nici chilipir, nici ocazie, nici raritate/unicat.

Hai să-i spunem șansă de achiziție pentru mobilier din lemn masiv. Noi suntem dispuși să le ofertăm, se găsesc oameni interesați?

cuier - mobilier din lemn masiv
cuier
dresor
dresor din lemn de brad cu 15 sertare – Vândut
masa din lemn masiv - mobilier din lemn masiv
masa extensibila de 12 persoane – Vândut

 

suport reviste
suport de ziare reviste – Vândut!

 

mobila din lemn masiv
dresor din stejar cu 4 sertare și 2 usi – Vândut!
mobilier din lemn masiv
corpuri cu pret redus

Cu drag, de șanse bune

masa din lemn masiv
6 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  sigur ca da. preturi?

 2. #3 Comentariu nou

  Link-urile nu functioneaza. Unde gasim ofertele complete ?

  • aveti dreptate, nu mai functioneaza link-urile si le-am scos pentru că articolul este din noiembrie 2013, iar piesele la care face referire, in mare parte, sunt vandute.

 3. #5 Comentariu nou

  cat costa dresor din stejar cu 4 sertare și 2 usi ??

 4. #7 Comentariu nou

  Buna ziua . Sunt din bucuresti si vreau sa vand mobila din lemn masiv din anii ’70 este un set pentru living (biblioteca formata din 3 corpuri , vitrina , masa extensibila de 12 persoane

 5. #8 Comentariu nou

  BUna ziua!

  Va rog un pret pentru masa rotunda D170 din stejar masiv cu livrare in judetul dambovita

  Multumesc,

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.