Scaune, scaune din lemn, scaune tapițate

scaune din lemn masiv Scaun Medallion

Orice om cu scaun la cap va considera importantă alegerea scaunului pe care își spijină partea posterioară a corpului. Aș fi bigot și aș exclude din start modelele cu rame metalice, pentru că nu sunt un adept al acestui material, dar nu pot, trendul există, este actual, se cere, așa că am inclus și exponate din acest segment deosebit de important, Rustic Industrial.

Am să promovez de fiecare dată produsele Made în Romania și producătorii locali. Cît mai mici, mai puțin naționali, mai apropiați de produsul finit, cu urechea deschisă, la preferințe și cereri din partea clienților.

Scaune de lemn, cu ramă de lemn și tapițerie din stofă sau piele, cu picioare curbate sau drepte, pentru masa de sufragerie sau pentru bar, orice model, culoare sau formă, toate se găsesc și la noi, mai ieftine ca la ”afară”, cu puține intermedieri sau chiar direct de la producători.

Mă întoarce pe dos snobismul celor ce cumpără mobilă din Italia sau din Franța ori Germania, dintr-un magazin fățos, cu cataloage excelent realizate, crezând că și-a tras mobilă cu ștaif, mai bună și mai de calitate doar pentru că e adusă de ”afară”. Acea ”mobilă de afară” provine din Europa de Est, din România de cele mai multe ori. Sunt atât de multe de vorbit referitor la calitatea reală a mobilei, încât în acest moment doar comparația cu sticlele de vin îmi vine în minte. Vin se cumpără și cu 10 lei și cu 200 de lei. De îmbătat te îmbeți la fel, În schimb nu toată lumea ințelege că se poate ca un vin de 30 de lei să fie mai bun decăt unul de 100 de lei, ca diferența de bani o face eticheta și snobismul celor ce cumpără. Dar e important să definim pentru noi înșine nivelul de calitate pe care îl căutăm, îl dorim și pentru care suntem dispuși să plătim.

Ce părere aveți de scaunele fabricate in Romania de un partener/coleg/prieten de-al nostru? Străinii le apreciază foarte mult, le puteți găsi în cataloage ”de firma”, în saloane de mobilă foarte apreciate din Amsterdam sau Stuttgart.

10 modele de scaune fabricate la noi

scaune si banchete fabricate in Romania
Bancheta Cube Denver
model de scaune Clinton
scaun Clinton cu stofa
scaune model Dijon
scaun Dijon
scaune model Laura
scaun Laura
scaune tapitate
scaun Maxprie cu piele
scaune cu spatar rotund
Scaun Medallion cu si fara brate
scaune cu tapiterie
Scaun Napoleon cu brate
scaune model Napoleon
Scaun Napoleon fara brate
scaune tapitate
scaun Stanton

scaune model Tysen

Tysen – scaun tapitat pe rama de metal

Cu drag, de fabricat in Romania.

9 poze au fost adaugate la acest articol.

Vezi galeria →

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.